Niculescu, bucuros: “Am întâlnit o echipă de milioane de euro!”

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
14/10/2017, 00:04
Niculescu, bucuros: “Am întâlnit o echipă de milioane de euro!”

FC Voluntari a obţinut un egal alb în meciul inaugural al nocturnei pe stadionul “Anghel Iordănescu”, în faţa vicecampioanei României, FCSB. Claudiu Niculescu a vorbit despre jocul practicat de echipa sa în prima etapă a returului din Liga 1 Betano, în Voluntari – Steaua 0-0.

“Mă bucur că nu am pierdut acest meci. Am întâlnit o echipă de multe milioane de euro, cu mulţi jucători prezenţi la echipele naţionale. Au fost ocazii mari de ambele părţi, dar am făcut un meci tactic bun. Important e că n-am fost învinşi, nu multe echipei i-au luat puncte Stelei în acest sezon. Având în vedere adversarul pe care l-am avut, consider că am început returul cu dreptul. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Trebuie să uităm acest meci, deşi euforia e mare. Ne aşteaptă o perioadă extrem de grea, cu multe meciuri. Orice punct contează mult pentru noi, dar trebuie să ne vedem de treabă. Băieţii au intrat cu un moral bun, cu încredere şi curaj şi cred că, după aspectul jocului, rezultatul de egalitate e echitabil. Contează mult că ne-am întors acasă. Jucătorii au alte repere, cunosc fiecare fire de iarbă de pe acest teren. Aici avem parte şi de mulţi spectatori. Cine nu-şi doreşte un jucător ca Sânmărtean? N-am discutat cu el, rămâne să vedem ce se întâmplă”, a spus Claudiu Niculescu.

Tudorie, după Voluntari – Steaua 0-0

“Ne-am bucurat, am făcut un joc bun. Oricine se bucură când ia puncte cu Steaua. Era bine dacă înscriam, dar asta e. Am avut o pcazie, pe care nu am fructificat-o aşa cum trebuie. Nu a fost niciun fel de încărcătură, eu m-am comportat la fel ca la fiecare meci, am respectat indicaţiile de la mister. Orice echipă va veni aici, la Voluntari, va avea meci greu. Sunt la Voluntari, sper să ajung în play-off“, a spus Alexandru Tudorie la finalul partidei, completat apoi de către colegul Lucian Marinescu:

“Ne doream să câştigăm, am jucat acasă şi voiam cele trei puncte. Suntem mulţi jucători care nu ţinem cu această echipă şi suntem bucuroşi că am încurcat-o. Au avut ocazii, şi noi pe final, se putea întâmpla orice. Suntem bucuroşi de acest punct. Aici este acasă, suporterii vin în număr mare, să ne poate ajuta să câştigăm fiecare partidă. Nu a fost penalty la Planic, era în afara careului”, a spus Marinescu.

Vezi aici cele mai tari faze din Voluntari – Steaua 0-0, din Liga 1 Betano

Închide ×