Dică, supărat pe Alibec: “Întrebaţi-l pe el de ce are ieşirile astea!”

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
14/10/2017, 00:07
Dică, supărat pe Alibec: “Întrebaţi-l pe el de ce are ieşirile astea!”

Nicolae Dică a fost supărat că nu a reuşit să se impună în partida Voluntari – Steaua 0-0, din prima etapa a returului din Liga 1 Betano. Antrenorul celor de la FCSB spune, totuşi, că echipa sa a reuşit să paractice un joc bun în anumite momente.

Tehnicianul “roş-albaştrilor” l-a criticat pe Denis Alibec după ieşirea nervoasă de la momentul înlocuirii sale cu William De Amorim din minutul 83 al meciului de pe “Anghel Iordănescu”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Dică, după Voluntari – Steaua 0-0: “Nu e comportament de jucător profesionist!”

“Sunt supărat pentru că nu am câştigat. Am făcut un joc bun, ne-am creat multe ocazii, am suferit în ultimii 30 de metri. Au avut şi eu ocazii pe final, dar noi atacam atunci, eram peste ei. Noi am avut foarte multe ocazii.

Nu am vorbit cu Alibec, întrebaţi-l pe el de ce are aceste ieşire. Voi avea o discuţie cu el şi vom vedea ce se va întâmpla. E clar că trece printr-un moment, greu, nu a marcat. Dar ăsta nu e comportament de jucător profesionist. Suntem învăţaţi să jucăm din trei în trei zile. De mâine începem să pregătim meciul din Israel”, a spus Nicolae Dică la finalul partidei.

Vezi aici cele mai tari faze din Voluntari – Steaua 0-0, din Liga 1 Betano

Închide ×