Anunţ de ultima oră! Sănmărtean, la un pas de Liga 1. “Este adevărat!”

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
13/10/2017, 10:55
Anunţ de ultima oră! Sănmărtean, la un pas de Liga 1. “Este adevărat!” GALERIE FOTO

Update. Lucian Sănmărtean se antrenează de aproape o lună cu FC Voluntari, iar preşedintele formaţiei din Ilfov, Dan Leasă, a anunţat că fostul jucător al FCSB-ului va semna cu echipa lui Claudiu Niculescu după Voluntari – Steaua, din etapa a 14-a din Liga 1 Betano.

“Da, este aproape de Voluntari, dar am lăsat pentru săptămâna viitoare să discutăm, să trecem de acest meci. A aşteptat acum două zile şi acum două zile am primit un răspuns din partea impesarului. A rămas să discutăm de luni. În proporţie de 70-80% este rezolvat. A promis că, dacă nu va veni nimic din afară, în România va accepta doar oferta lui FC Voluntari”, a spus Dan Leasă, conform prosport.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

…………………

Lucian Sănmărtean este foarte aproape de o revenire în Liga 1 Betano. Fostul “magician” al Stelei se antrenează de mai bine de o lună alături de FC Voluntari, sub comanda lui Claudiu Niculescu, iar acesta chiar a avut mai multe discuţii cu oficialii echipei din Ilfov.

“Am antrenamente în fiecare zi, merg mă pregătesc cu cei de la FC Voluntari. Am avut două runde de discuţii cu dânşii, le-am explicat situaţia, le-am spus ce m-ar interesa, mi-ar plăcea să lucrez cu ei. Am deja o lună şi mă simt foarte bine la Voluntari, Oricum, mai am şi alte propuneri, dar ideea e că nu sunt pregătit 100%. Am nevoie de o perioadă de pregătire, apoi vom discuta mai amănunţit”, a spus Lucian Sănmărtean, conform Telekom Sport.

Lucian Sănmărtean i-a “lucrat” pe ilfoveni înainte de Voluntari – Steaua

“Magicianul” a vorbit şi despre meciul pe care FC Voluntari îl vor disputa contra celor de la Steaua, vineri, 13 septembrie, de la ora 20:45, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018. Acesta a încercat să-şi “lucreze” coechipierii.

“Băieţii vor fi mai mult decât pregătiţi împotriva celor de la FCSB, pentru că le-am dat eu toată săptămâna bere să bea şi sunt foarte motivaţi”, a adăugat Sănmărtean.

Voluntari – Steaua, vineri, 13 septembrie, de la ora 20:45, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Închide ×