”Vor veni ofertele pentru mine!” Ce mesaj i-a trimis Băluţă

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
20/11/2017, 23:12
”Vor veni ofertele pentru mine!” Ce mesaj i-a trimis Băluţă

Viitorul rămâne pe poziţia a cincea în clasament după egalul de la Voluntari, 0-0. Gheorghe Hagi a vorbit la final despre ofertele pe care le-a avut, afirmând că nu a venit încă propunerea care să-l facă să plece de la Viitorul, însă că acest lucru se va întâmpla în curând. Hagi a dezvăluit că Alex Băluţă i-a trimis un mesaj prin care şi-a cerut scuze pentru declaraţia făcută despre fiul său, Ianis Hagi. Băluţă spusese că Ianis n-are loc să joace la CSU Craiova. 

”Au fost ocazii, n-am jucat rău, dar n-am marcat. Rezultatul e echitabil. Puteam chiar să învingem dacă nu era eliminarea lui Ţucudean. Acum am ajuns sus, suntem pe loc de play-off. Nu stau să vorbesc de ofertele pe care le am. E normal să le am, doar n-am muncit degeaba în toţi anii ăştia. Va veni şi pentru mine o ofertă bună. Băluţă şi-a cerut scuze, mi-a dat mesaj şi mie, şi lui Ianis, şi lui Gică Popescu. Mă bucur că a reacţionat aşa de repede şi că şi-a dat seama că a greşit”, a spus Gică Hagi. 

Ţîru, după Voluntari – Viitorul 0-0: ”Am luat galben din cauza nocturnei”

La finalul partidei, fundaşul celor de la Viitorul, Bogdan Ţîru, a surprins, identificând o problemă la stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari: nocturna! Ţîru afirmă că a avut multe momente în care nu a văzut mingea şi că a luat cartonaş galben tocmai din acest motiv. 

”E bine că nu am pierdut. N-am jucat aşa de bine cum o făcusem în meciurile precedente, aşa că ne mulţumim cu egalul. Pe mine m-a incomodat nocturna aici, îţi intră în ochi! De aceea am luat şi galben! Am pus mâna la ochi să văd mingea, iar adversarul a intrat în cotul meu”, a spus Bogdan Ţîru. 

 

Închide ×