Niculescu are gânduri mari cu Sânmărtean: ”Cred că prindem play-off-ul!”

Alex Bradescu   
în Fotbal intern
20/11/2017, 23:24
Niculescu are gânduri mari cu Sânmărtean: ”Cred că prindem play-off-ul!”

FC Voluntari a terminat la egalitate cu Viitorul, pe teren propriu, scor 0-0, şi rămâne destul de departe de un loc de play-off. Oamenii lui Claudiu Niculescu sunt pe 10, la şapte puncte de locul 6, însă antrenorul încă mai speră să termine în prima parte a clasamentului la finalul sezonului regulat. 

”Am întâlnit cea mai în formă echipă din Liga 1, aşa că sunt mulţumit cu egalul. Mai ales după cum a decurs jocul, a fost echitabil. N-am putut să forţăm pentru că nu avem alt atacant. Eu încă mă mai gândesc la play-off, dar prima condiţie e să începem să câştigăm în deplasare. Sânmărtean e la 70% din capacitatea lui , lipseşte doar semnătura lui pe contract, ştiu că s-a înţeles cu clubul  ”, a spus Claudiu Niculescu. 

Bălan s-a întors după trei luni în Voluntari – Viitorul 0-0

Adrian Bălan a jucat din nou pentru FC Voluntari, după ce fusese trimis la echipa a doua pentru că îl înjurase pe Claudiu Niculescu. Episodul s-a petrecut la meciul cu FCSB când, după ce a marcat, s-a dus direct la bancă şi a început să-i arunce vorbe grele antrenorului. Acum, după trei luni, a fost din nou reprimit în lot. 

”Meritam să batem în seara asta. Ar fi trebuit să forţăm mai mult după eliminarea lui Ţucudean, dar ei s-au apărat perfect, au stat foarte bine în teren. Meritam să fiu trimis la echipa a doua pentru ce am făcut, acum s-au terminat cele trei luni şi am o relaţie foarte bună cu mister Niculescu. Noi sperăm în continuare la play-off”, a spus Adrian Bălan. 

Închide ×