Hagi a dezvăluit ce a făcut în Turcia: “Plec la o echipă mare!”

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
19/11/2017, 08:21
Hagi a dezvăluit ce a făcut în Turcia: “Plec la o echipă mare!”

Gheorghe Hagi a explicat de ce a fost în Turcia. Presa de lângă Bosfor dezvăluise că Hagi şi Gică Popescu au fost în vizită la Izmir şi a speculat că aceştia au de gând să facă a academie de fotbal pe modelul celei de la Ovidiu. În plus, turcii spun că există posibilitatea unei investiţii la o formaţie de Liga a treia, Karşyaka. 

“Am fost în Turcia, dar acolo mă duc ca la mine acasă. Este o soluţie să facem o academie, dar nu s-a pus niciodată problema să merg la o echipă din a treia ligă. Nici chiar aşa. Probabil că voi ajunge în Turcia, unde sunt iubit şi respectat, dar o să antrenez la o echipă mare acolo”, a declarat Gheorghe Hagi. 

Hagi se putea duela cu Sânmărtean în Voluntari – Viitorul 

Managerul tehnic al celor de la Viitorul a comentat şi pe seama unui eventual transfer al lui Alexandru Cicâldău. Tânărul fotbalist a intrat deja în vizorul celor de la FCSB, iar Hagi afirmă că e dispus la discuţii: “Mă bucur atunci când jucătorii sunt urmăriţi pentru transferuri, dar nu discutăm nimic până în iarnă”. 

Viitorul întâlneşte pe FC Voluntari, în deplasare, luni, de la ora 20.45. Formaţia ilfoveană se pregăteşte să-l înregimenteze pe Lucian Sânmărtean, mijlocaşul de 37 de ani antrenându-se deja de ceva vreme cu formaţia antrenată de Claudiu Niculescu. 

 

 

Închide ×