Fotbal intern

Voluntariul și-a revenit cu Andone pe bancă: “Ce bun ar fi un egal cu FCSB!”

19.10.2018 | 21:35
Voluntariul sia revenit cu Andone pe banca Ce bun ar fi un egal cu FCSB

FC Voluntari a obținut prima victorie din actuala stagiune de Liga 1 Betano, 4-0 împotriva celor de la Concordia Chiajna. Managerul echipei, Ioan Andone a vorbit la finalul meciului despre prestația jucătorilor și despre programul infernal al echipei, care se va duela cu FCSB și Dinamo în următoarele 2 etape. Andone ar fi mulțumit dacă FC Voluntari ar scoate un egal cu FCSB.

“Echipa juca bine de vreo 5 etape și nu reușea să acumuleze puncte. Uite că s-a spart gheața, dar putea să se spargă de la meciul cu Astra și eram mai liniștiti acum, nu jucam cu sabia deasupra capului. Echipa trebuia să realizeze cu 3-4 etape mai devreme acest lucru. Am vorbit foarte puțin la ședință, Dinu a pregătit jocul, eu le-am spus doar chestii generale”, a declarat Ioan Andone la finalul Partidei FC Voluntari – Concordia Chiajna 4-0.

FC Voluntari și-a revenit cu Andone pe bancă. E mulțumit și cu un egal cu FCSB

“S-au făcut transferuri bune, dar încă nu suntem echipă. Am avut șansă în repriza a doua, scorul e foarte drastic pentru Chiajna, care venea după o victorie cu FCSB. Avem un program infernal, jucăm cu FCSB, cu Dinamo, nu e simplu. Păcat că nu am început să acumulăm puncte mai devreme”, a mai sus Andone.

Managerul celor de la FC Voluntari s-ar mulțumi și cu un egal în meciul cu FCSB. “Ne trebuie 3-4 victorii. E important că victoria asta cu Chiajna ne-a descătușat. Un joc cât de cât bun, să dai 4 goluri Chiajnei e un lucru pozitiv. Pentru noi și un egal cu FCSB e un rezultat pozitiv, dar nu ne putem deschide cu ei cum am făcut-o cu Chiajna, va fi greu”, a adăugat Andone.