Fotbal intern

Pancu: “Am auzit că Dinu Gheorghe a semnat ieri! Vom avea prime cu CS U, CFR şi Pandurii! Mai mari de 1.000 de euro”

Daniel Pancu este optimist că situaţia de la Rapid se va îmbunătăţi odată cu venirea lui Dinu Gheorghe în funcţia de preşedinte al clubului. “Situaţia este, în continuare, foarte grea....
20.11.2014 | 19:02
Pancu Am auzit ca Dinu Gheorghe a semnat ieri Vom avea prime cu CS U CFR si Pandurii Mai mari de 1000 de euro

Daniel Pancu este optimist că situaţia de la Rapid se va îmbunătăţi odată cu venirea lui Dinu Gheorghe în funcţia de preşedinte al clubului. “Situaţia este, în continuare, foarte grea. Domnul Moraru caută oameni potent financiar care să vină alături de el. Sîntem plătiţi pe iulie, august şi septembrie, iar pentru octombrie s-au făcut deja hîrtiile. Domnul Moraru nu vrea să plece. A refăcut gazonul de la Pro Rapid, s-a interesat de situaţia centrului de copii şi juniori. A venit şi Dinu Gheorghe preşedinte, iar asta este o garanţie că va fi bine. Cuplul Dinu-Moraru va salva clubul. Sînt optimist că totul va fi bine începînd din retur. Domnul Moraru mai are de învăţat în ceea ce priveşte fotbalul, Rapidul. A fost influenţat la început, acum nu va mai fi cazul. A venit Dinu, am înţeles că a semnat ieri contractul. În scurt timp, se vor plăti şi datoriile vechi. Am renunţat la 20 la sută, în principiu am fost de acord toţi. Acum, se poartă discuţii individual cu fiecare”, a spus Pancu la FANATIK SHOW, la Look TV.

Pancone a precizat că se aştepta ca Rapid să facă mai multe puncte în acest tur de campionat. “Atmosfera a devenit mai serioasă, fiecare jucător are cui să se plîngă acum. Dinu Gheorghe mi-a spus că lucrurile vor fi bune din această iarnă. Am spun din vară că lotul este subţire, dar mă aşteptam să facem 15-16 puncte. Am trecut la alt nivel, iar acest lucru s-a văzut. Rapid a fost ca un sat fără cîini. Acum, garanţia noastră este Dinu Gheorghe. Ar fi senzaţional să vină şi Mircea Lucescu”, a spus Pancu.

Rapid mai are de disputat trei partide în acest final de an, cu CS U Craiova, CFR Cluj şi Pandurii. “Va trebui să tratăm ultimele partide ca pe trei finale. Vom avea primă pentru aceste partide. Prima va fi mai mare de 1.000 de euro. Cu Ceahlăul şi Iaşi am avut primă 30.000 de euro la toată echipa dacă luam şase puncte. Din păcate, am luat doar unul”, a spus Pancu.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: