Carousel hot news

“Vom cîştiga la TAS! S-a făcut un ABUZ!”

Iuliu Mureşan este optimist că gruparea din Gruia îşi va recupera cele 24 de puncte pierdute la Comisiile din România la Tribunalul din Elveţia....
17.04.2015 | 21:14
“Vom cîştiga la TAS! S-a făcut un ABUZ!”

Iuliu Mureşan este optimist că gruparea din Gruia îşi va recupera cele 24 de puncte pierdute la Comisiile din România la Tribunalul din Elveţia.

“Procesul de la TAS este în plină desfăşurare. Convingerea mea fermă este că ne vom recupera punctele cu care am fost penalizaţi. Merg pe un raţionament simplu: nu poţi pedepsi jucătorii de două ori. Adică, în prima instanţă nu şi-au primit banii din motive care nu ţin de ei. Apoi le iei şi rezultatul muncii lor. Nu-i fair-play! Au muncit pentru cele 24 de puncte! Ei şi-au făcut datoria, dar am greşit noi, clubul, pentru că nu am ştiut să gestionăm foarte bine fondurile avute la dispoziţie“, a spus Mureşan pentru revista LPF, citată de stiridesport.ro.

“Nu spun că a fost rea-voinţă dar şedinţa a început la ora 11.00, iar noi am primit verdictul de intrare a societăţii în insolvenţă la ora 12. Spuneţi dumneavoastră ce credeţi. În plus, să presupunem că CNSL din cadrul FRF a avut dreptate. Dar a venit Recursul, care cunoştea aceste lucruri. Din punctul meu de vedere, Comisia de Recurs din cadrul FRF nu are nici o scuză. Noi am depus toate documentele oficiale şi este clar că s-a făcut un abuz, s-a încălcat legea”, a mai spus Mureşan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri