Fotbal intern

“Vom face tot ce ţine de noi pentru a salva echipa!”

Adrian Szabo a fost prezentat a patra oară, în decurs de aproape trei ani, ca antrenor principal la FC Braşov....
16.04.2015 | 15:42
Vom face tot ce tine de noi pentru a salva echipa

Adrian Szabo a fost prezentat a patra oară, în decurs de aproape trei ani, ca antrenor principal la FC Braşov.

Orice revenire într-un loc în care ai muncit şi te-ai simţit bine, e motiv de satisfacţie. Revin la FC Braşov cu bucurie, dar şi cu obligaţia de a face totul pentru ca această echipă să se salveze de la retrogradare. Braşovul merită ca şi sezonul viitor să joace în Liga I şi chiar cu riscul de a spune un clişeu, vom face tot ce ţine de noi pentru această salvare. Cred cu convingere că acest obiectiv este realizabil, dar trebuie să fim conştienţi că totul depinde în foarte mare măsură de ceea ce se va întîmpla în meciul de la Iaşi, pe care trebuie musai să îl cîştigăm. Nu vreau să pun presiune pe nimeni, dar aceasta este realitatea. Jocul de la Iaşi este capital pentru noi. Echipa din Iaşi a arătat o formă bună pînă acum şi are jucători de atac cu viteză şi tehnică foarte bună, astfel că trebuie să fim foarte atenţi. De asemenea, rezultatele pe care le-au obţinut pînă acum le creează un confort, dar chiar şi aşa, nimeni nu este de neînvins, deci cu siguranţă vom mer­ge hotărîţi să luăm trei puncte şi le vom lua“, a spus Szabo conform monitorulexpres.ro.

Tehnicianul a evitat să vorbească despre valoarea lotului actual sau despre forma echipei, dar a subliniat că are mare încredere în jucătorii actuali că pot salva echipa.

Prefer să fiu rezervat în privinţa lotului şi să nu îmi dau cu părerea, mai ales că mi-e greu să îmi fac o părere după doar patru ore petrecute ieri alături de băieţi. Tot ce pot spune însă este că am fost primit foarte bine de echipă, iar asta mă face să fiu optimist în privinţa muncii pe care o vom depune îm­preu­nă. Personal, mă consider din ce în ce mai puternic, mai ales că acum urmez şi cursurile Pro şi am mai multă încredere în mine. Am discutat cu băieţii şi singurul mesaj pe care am vrut să îl transmit a fost acela că atîta timp cît există pasiune în ceea ce facem, trebuie să credem în noi şi să facem în aşa fel încît să lucrăm cu zîmbetul pe buze. Dacă vom reuşi acest lucru, sînt convins că vor veni şi rezultatele“, a spus Szabo.