Carousel hot news

“Vom fi campioni!” Ce spune de concurenţa cu Latovlevici

Mijlocaşul Stelei, Paul Pîrvulescu, este fericit că a marcat contra lui FC Botoşani şi susţine că formaţia sa va deveni campioană la finalul sezonului dacă va aborda fiecare partidă cu...
31.03.2014 | 23:27

Mijlocaşul Stelei, Paul Pîrvulescu, este fericit că a marcat contra lui FC Botoşani şi susţine că formaţia sa va deveni campioană la finalul sezonului dacă va aborda fiecare partidă cu seriozitate.

“Mă bucur foarte mult că am marcat, dar mai importantă este victoria. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, mai ales după eforia de după partida cu Dinamo. Este important că am reuşit să ne motivăm şi să ne concentrăm pentru acest meci. Am tratat partida foarte serios de la început, chiar dacă acest lucru nu s-a văzut şi pe tabelă. E o concurenţă foarte mare cu Latovlevici, dar este una benefică. Lato este prietenul meu şi sînt convins că este unul dintre cei mai buni fundaşi din Europa. Nu ştiu dacă va pleca la vară, deocamdată este aici şi sper să marcheze cît mai multe goluri. Dacă vom aborda serios toate partidele, cu siguranţă vom fi campioni”, a spus Pîrvulescu la Digisport.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri