Sport

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant pentru fiul său, care a împlinit 12 ani: ”Vom juca la un moment dat împreună, nu?!”.

Aflat în vacanță în Mallorca, alături de familie, Cristiano Ronaldo l-a sărbătorit vineri pe fiul său cel mare, care-i poartă numele, pentru aniversarea de 12 ani. Și i-a transmis un mesaj plin de dragoste pe twitter.
19.06.2022 | 21:15
Cristiano Ronaldo mesaj emotionant pentru fiul sau care a implinit 12 ani Vom juca la un moment dat impreuna nu
Cristiano Ronaldo și familia l-au sărbătorit pe juniorul care-i poartă numele la Mallorca, acolo unde familia starului portughez își petrece vacanța. Foto: instagram Georgina Rodriguez
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo s-a retras pentru vacanța de vară în Mallorca, așa cum ați putut afla din FANATIK. Iar vineri, la vila de lux de la poalele munților Tramuntana, acolo unde și-a stabilit cartierul general, a fost petrecere mare.

Cristiano Ronaldo jr a împlinit 12 ani și a fost sărbătorit de familie și apropiați.

Cristiano Ronaldo jr îi calcă pe urme tatălui, la Manchester United

Petrecerea organizată pentru Cristiano Ronaldo jr a devenit virală ca urmare a mesajelor postate pe rețelele de socializare de părinții săi. Tatăl său, care este extrem de mândru de realizările fiului, care-i calcă pe urme, a scris un mesaj emoționant pe twitter.

ADVERTISEMENT

”La Mulți Ani, fiul meu. Cât de repede trece timpul! Vom juca la un moment dat împreună, nu?!

Cel mai important lucru este ca tu să continui să fii același băiat cu suflet mare. Felicitări fiule! Tata te iubește!”, a scris starul lui Manchester United și al naționalei Portugaliei.

Desigur, cum Cristiano Ronaldo a împlinit deja 37 de ani, iar fiul său are doar 12, este mai probabil ca ei să fie văzuți împreună la antrenamente. Mai cu seamă că și cel mic joacă pentru Manchester United.

ADVERTISEMENT

El a semnat un contract cu Academia Manchester United pe 11 februarie anul acesta, după doi ani petrecuți la cea a lui Juventus Torino. Și este coleg de echipă cu fiul lui Wayne Rooney, Kai, dar și cu cel al lui Nemanja Matic, Filip.

Cel din urmă însă ar putea pleca în Italia, la puștii lui AS Roma, internaționalul sârb urmând să evolueze pentru echipa lui Mourinho începând cu sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Și Georgina Rodriguez, partenera lui Ronaldo, a ținut să scoată în evidență aniversarea. ”O zi magică, specială”, a scris ea drept comentariu la o fotografie în care sărbătoritul era înconjurat de familie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)