Life

„Vom muri împreună”! Reacție-șoc a Anamariei Prodan în scandalul divorțului de Laurențiu Reghecampf! Exclusiv

Anamaria Prodan a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre divorțul de Laurențiu Reghecampf.
19.06.2021 | 15:03
Vom muri impreuna Reactiesoc a Anamariei Prodan in scandalul divortului de Laurentiu Reghecampf Exclusiv
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri în exclusivitate pentru FANATIK și, încercând să lămurească situația căsniciei cu Laurențiu Reghecampf, a recunoscut că, în ultima vreme, au avut discuții serioase cu privire la scandalul momentului.

Anamaria Prodan neagă și acum divorțul de Laurențiu Reghecampf

În ciuda faptului că, recent, au apărut informații publicate de Cancan în care se indică faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în mijlocul unui scandal conjugal, au apelat la Poliție, de două ori, sunând numărul de urgență 112, impresara susține că totul este roz în casa ei.

ADVERTISEMENT

„Nu! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus `Ana, oprește circul ăsta`. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: `Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară`. Și așa voi face”, a spus Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

Mai mult, ne-a dezvăluit Anamaria Prodan, în relația pe care o au ei doi nu s-a pus vreodată problema unor momente de infidelitate, așa cum, adeseori, a fost sugerat în presă, lucru care, susține impresara, nu a fost niciodată probat și un lucru care o deranjează enorm și pe ea și pe Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a chemat sau nu Poliția?

Conform sursei citate, acum mai bine de o săptămână, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost în situația de a apela la Poliție din cauza unor certuri uriașe care ar fi avut loc în locuința lor din Snagov.

Astfel, susține Cancan, Laurențiu Reghecampf ar fi sunat la 112 și a anunțat că impresara este extrem de agitată și că vrea să plece de acasă cu mașina, sugerând chiar că își va face rău. Nu mult timp după apelul lui Reghe la Poliție, susține sursa citată, ar fi sunat și Anamaria Prodan la 112 pentru a anunța că ar fi fost sechestrată de antrenorul pe care, adeseori, în numește ”Soarele” ei.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, laude peste laude pentru „Soarele” ei

Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru FANATIK, a vorbit despre cum ar sta, de fapt, lucrurile între ea și Laurențiu Reghecampf. Ba chiar mai mult, fără să nege că au existat probleme între ea și antrenor, Anamaria Prodan spune că discuția despre căsnicia ei îi privește doar pe ei doi, iar Laurențiu Reghecampf a fost lăudat fără încetare de cunoscutul impresar de fotbaliști.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf
Anamaria Prodan sustine ca intre ea si Laurentiu Reghecampf totul este in perfecta ordine Sursa foto: Facebook

”E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, criză conjugală de proporții

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se despart a luat prin surprindere lumea showbiz-ului și a fotbalului de la noi din țară, cu atât mai mult cu cât, acum trei săptămâni, impresara și antrenorul și-au reînnoit jurămintele de iubire în fața preoților și au pus la punct și o petrecere faraonică pentru zecile de invitați pe care i-au avut.

Iar dacă Laurențiu Reghecampf a confirmat, pentru FANATIK, că vor divorța, Anamaria Prodan a negat despărțirea, chiar dacă, la acea vreme, nu era tocmai convingătoare în declarațiile făcute în exclusivitate.

”Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa, pa!”, a spus, pentru FANATIK, la acea vreme, despre divorț, Anamaria Prodan, în timp ce Laurențiu Reghecampf susținea că despărțirea e stabilită.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, spunea Reghe, motiv pentru care Anamaria Prodan și-a nuanțat declarațiile și a spus că soțul ei glumește.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au 13 ani de căsnicie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au 13 ani de căsnicie și 15 ani de când formează un cuplu.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu exista ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, scria acum trei săptămâni Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) s-au căsătorit în Las Vegas pe 14 iunie 2008, iar câteva luni mai târziu impresara l-a născut pe băiețelul cuplului.

ADVERTISEMENT