Carousel hot news

“Vom primi bani mulţi dacă intrăm în grupe!”

Atacantul Stelei, Gabi Iancu, este optimist că formaţia sa se va califica pentru a doua oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor....
25.08.2014 | 13:49
“Vom primi bani mulţi dacă intrăm în grupe!”
ADVERTISEMENT

Atacantul Stelei, Gabi Iancu, este optimist că formaţia sa se va califica pentru a doua oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor.

“Mergem la Sofia şi ne calificăm. Probabil că ei vor ieşi mai mult la atac. Noi o să stăm bine în teren şi o să facem un joc foarte bun. Putem să facem 0-0 şi să ne calificăm. E nevoie şi de noroc, să ai şi puţină şansă. La Bucureşti noi am dominat meciul. La Sofia trebuie să stăm bine în teren şi să-i lovim pe contraatac. Avem un joc de pase foarte bun. Sper să ne susţină suporterii şi să nu se mai întîmple ca pe Ghencea, unde Chipciu a fost huiduit”, a spus Iancu pentru Digisport.

Fotbalistul grupării roş-albastre recunoaşte că se gîndeşte şi la prima de calificare promisă de Gigi Becali în cazul în care Steaua va accede în grupele Ligii Campionilor. “Noi muncim pe bani şi sînt bani destul de mulţi şi ne gîndim şi la asta. Este meciul decisiv pentru noi, cel mai important meci”, a spus Iancu.

ADVERTISEMENT

Întrebat care crede că e profilul de atacant care s-ar potrivi perfect jocului Stelei, Iancu a declarat: “O combinaţie între Iancu şi Keşeru. Dacă va veni vreun jucător, este bine-venit. Noi trebuie să jucăm bine şi să ne cîştigăm fiecare meci”.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri