Lindsey Vonn a câştigat şi ultima coborâre înainte de Jocurile Olimpice

Tibi Demeter   
in Cele mai citite
05/02/2018, 14:17
Lindsey Vonn a câştigat şi ultima coborâre înainte de Jocurile Olimpice

Lindsey Vonn s-a impus şi în a doua cursă de la Garmisch-Partekirchen, după ce sâmbătă a câştigat tot ea şi a ajuns la succesul cu numărul 80 în Cupa Mondială la feminin. Sportiva de peste Ocean a reuşit dubla în acest weekend petrecut în renumita staţiune germană.

Vonn a încheiat cursa de duminică cu timpul de  1min.37sec.92/100 şi reuşit astfel să o întreacă pe italianca Sofia Goggia, cea care a venit pe locul secund, cu o întârziere de 11 sutimi, în timp ce Tina Weirather a încheiat podiumul la mică distanţă de Goggia.

Lindesy Vonn visează la aurul Olimpic

Sportiva din Statele Unite este mare favorită la Jocurile Olimpice de la PyeonChang, programate în intervalul 9 februarie – 25 februarie, în probele de viteză şi va încerca să îşi asigure cel puţin o medalie de aur la coborâre, după ce a ratat ediţia de la Soci din cauza unei accidentări grave suferite la ligamentele încrucişate ale genunchiului.

Lindsey Vonn are în palmares două medalii la Jocurile Olimpice (un aur la coborâre în 2010 la Vancouver, dar şi o medalie de bronz la ediţia din Canada). Schioare de pe Ocean a bifat victoria cu numărul 82 în Cupa Mondială şi a 42-a în proba de coborâre, fiind cea mai titrată schioare din istorie.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB nu este interesată de Zahovic! “Nu se pune problema unei oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.