Sport

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, adversari și în Arabia Saudită!? Mutarea neașteptată făcută de marea rivală a lui Al Nassr

Oficializarea transferului Cristiano Ronaldo la Al Nassr a declanșat nebunia, dar un nou duel cu Lionel Messi în Arabia Saudită a aprins imaginația fanilor.
02.01.2023 | 00:23
Cristiano Ronaldo si Lionel Messi adversari si in Arabia Saudita Mutarea neasteptata facuta de marea rivala a lui Al Nassr
Ar fi bomba secolului: Ronaldo și Messi, adversari în campionatul Arabiei saudite!? foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Starul portughez a semnat până în 2025 cu ocupanta locului 2 din Saudi Professional League și a devenit cel mai bine plătit fotbalist.

Lionel Messi, concurență pentru Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Imediat după ce s-a anunțat transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr s-a creat o adevărată isterie în Arabia Saudită, iar fanii au început să ia cu asalt magazinul oficial al clubului pentru a-și achiziționa un tricou cu numele și numărul portughezului.

ADVERTISEMENT

Doar că toată această nebunie ar putea să atingă cote inimaginabile dacă se va ajunge la un nou duel între Cristiano Ronaldo și marele său rival Lionel Messi. Și suporterii se pot gândi serios la acest lucru după un gest neașteptat făcut de un club rival al celor de la Al Nassr.

Mai precis, conducătorii celor de la Al Hilal, cea mai importantă formație din Arabia Saudită, au decis să pună în vânzare în magazinul oficial tricouri ale echipei cu numărul 10 și cu numele noului campion mondial cu naționala Argentinei.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo Lionel Messi

Presa arabă a mers pe urmele acestui fir și a aflat că șeicii lui Al Hilal i-au făcut o ofertă de transfer lui Messi, iar sumele vehiculate sunt comparabile cu cele pe care le va încasa Ronaldo la Al Nassr. Ce va fi, rămâne de văzut.

A fost Messi prima variantă a celor de la Al Nassr?

Mai ales că după ce a câștigat pentru prima dată în cariera sa titlul mondial, Leo Messi i-ar fi promis președintelui clubului PSG, Nasser Al-Khelaifi, că își va prelungi contractul scadent la finalul actualului sezon.

ADVERTISEMENT

Un moment inedit s-a petrecut cu câteva ore înainte ca Al Nassr să anunțe transferul lui Cristiano Ronaldo. Tehnicianul formației saudite, Rudi Garcia, a făcut o declarație total neașteptată care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Întrebat despre venirea portughezului, antrenorul francez a ținut să facă o glumă și a declarat râzând că a dorit să-l aducă pe Messi. ”Am încercat să îl aduc pe Messi la Al Nassr direct din Doha”, a spus Garcia pe un ton de glumă. Dar oare a fost o glumă?

ADVERTISEMENT

Messi, petrecere grandioasă la Rosario

Starul argentinian în vârstă de 35 de ani se află acasă, la Rosario, după ce a primit o vacanță mai lungă din partea celor de la PSG și va reveni la echipa de club abia în 2 sau 3 ianuarie.

Messi a profitat din plin de zilele libere și a sărbătorit câștigarea primei sale Cupe Mondiale. Argentinianul a organizat o petrecere fastuoasă în orașul natal, la care au mai fost prezenți coechipierii săi Leandro Paredes și Angel Di Maria, dar și fostul fotbalist Javier Mascherano.

”Decarul” naționalei lui Lionel Scaloni a fost făcut ”cetățean de onoare” al orașului Rosario după triumful de la Cupa Mondială. Ulterior, superstarul lui PSG și-a cerut scuze public în fața fanilor argentinieni din orașul său natal pentru că nu a celebrat foarte mult câștigarea trofeului în lumina reflectoarelor, ci s-a bucurat mai mult cu cei apropiați.

ADVERTISEMENT