Life

Vor fi introduse trenuri până la Electric Castle, cu doar 4,4 lei călătoria. Anunțul CFR Călători

Vor fi introduse trenuri până la Electric Castle, iar o călătorie va costa 4,4 lei. CFR a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.
04.08.2021 | 14:31
Vor fi introduse trenuri pana la Electric Castle cu doar 44 lei calatoria Anuntul CFR Calatori
Vor fi introduse trenuri până la Electric Castle, cu doar 4,4 lei călătoria. Anunțul CFR Călători. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Călători a anunțat că vor fi introduse trenuri până la Electric Castle. Prețul unei călătorii de la Cluj-Napoca până la Bonțida va fi de doar 4,4 lei, potrivit comunicatului CFR.

De asemenea, compania a mai transmis și lista cu prețurile biletelor de călătorie de la București la Cluj-Napoca. Prețurile reduse sunt valabile pentru perioada 6 – 8 august.

ADVERTISEMENT

Vor fi introduse trenuri până la Electric Castle, cu doar 4,4 lei călătoria. Anunțul CFR Călători

Compania CFR Călători a făcut un anunț important. Vor fi introduse trenuri pentru cei care merg la Eletric Castle, iar prețul călătoriei este unul accesibil și valabil în weekend-ul în care se desfășoară festivalul.

Prețul unei călătorii de la Cluj-Napoca la Bonțida este de doar 4,4 lei. Totodată, compania a publicat și lista prețurilor unei călătorii de la București la Cluj Napoca, valabile în weekend-ul 6 – 8 august.

ADVERTISEMENT

„Alege să mergi la festivalul Electric Castle cu CFR Călători, de la Cluj Napoca la Bonțida cu doar 4,40 lei.

În perioada 5-9 august 2021, mai multe trenuri ale CFR Călători vor avea programată o oprire suplimentară la BONȚIDA pentru ca tu să ajungi rapid și fără griji la festivalul tău preferat.

ADVERTISEMENT

Din toată țara ajungi la Electric Castle cu CFR Călători, verifică mersul trenurilor pe www.cfrcalatori.ro sau pe aplicația mobilă CFR Călători și alege trenul potrivit nevoilor tale”, se arată în comunicatul de presă postat de CFR Călători. 

Un bilet de tren pentru un adult de la București Nord la Bonțida cu schimbare în Cluj-Napoca la tren InterRegio + Regio Expres, clasa a 2-a este 90,05 lei. Pe distanța Cluj-Napoca – Bonțida, un bilet pentru un adult costă 4,40 lei la trenul Regio și 9,20 lei la InterRegio.

ADVERTISEMENT

Cine poate participa la festival

Festivalul Electric Castle se desfășoară în perioada 6 – 15 august 2021. Din cauza pandemiei de COVID-19, au fost impuse măsuri de protecție pentru participanți. Astfel, riscul de îmbolnăvire va fi mult mau redus.

Accesul la festival este permis pentru următoarele categorii de persoane:

  • persoanele vaccinate împotriva SARS-COV-2 cu 10 zile trecute de la finalizarea schemei de vaccinare – acest lucru trebuie demonstrat cu un certificat și o carte de identitate
  • persoane care prezintă un test RT-PCR negativ – nu mai vechi de 72 de ore
  • persoanele care prezintă un test de antigen rapid negativ – nu mai vechi de 24 de ore
  • persoanele care prezintă un document medical care atestă infecția cu SARS-CoV-2 emis cu 15-180 de zile înainte.

Dintre artiștii care vor urca pe scenă anul acesta se numără Irina Rimes, Zdob și Zdub, Șuie Paparude, Alternosfera, Viţa de Vie, Subcarpaţi, Coma, Killa Fonic și Orchestra Operei Naţionale Române Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT