Fotbal intern

“Vor fi schimbări, dar CFR nu moare! Vom rămîne în faţă”

Ionuţ Rada a vorbit despre anul pe care l-a avut în linia defensivă a celor de la CFR Cluj, într-un interviu acordat ştiridesport. Fundaşul şi-a prelungit contractul cu formaţia din Gruia şi...
03.01.2015 | 20:22
Vor fi schimbari dar CFR nu moare Vom ramine in fata
ADVERTISEMENT

Ionuţ Rada a vorbit despre anul pe care l-a avut în linia defensivă a celor de la CFR Cluj, într-un interviu acordat ştiridesport. Fundaşul şi-a prelungit contractul cu formaţia din Gruia şi face parte dintr-un proiect important în care i-a luat interviu lui Mircea Lucescu.

“Împreună cu toţi cei de la club am putut arăta în astfel de momente caracterul deosebit al fiecăruia. Rezultate în sine, în această conjunctură şi prelungirea contractului cu CFR , pentru că îmi doream asta foarte mult. Mă simt respectat şi apreciat şi pentru asta mi-am dorit prelungirea.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să se rezolve această nesiguranţă, să se găsească o soluţie ca acest club cu istorie să meargă mai departe! Pe plan personal îmi doresc să fiu cu familia mai mult timp şi pentru asta e nevoie să se rezolve situaţia de la club. Gîndul meu de a rămîne la club chiar şi în această situaţie a rămas neschimbat. Colegii mei decid fiecare ce vor şi ce îşi doresc pentru viitor. Sper doar să nu am de ales. Sigur că şi în vacanţă am vorbit cu cei din conducere.  Am vazut că fac tot posibilul să găsească soluţii. Este un club care a muncit şi munceste mereu pentru a rămîne în faţă.

Da, este adevărat că sînt parte dintr-un proiect care va avea loc în 2015, este un domeniu din care aş vrea să fac parte după cei 5-6 ani de fotbal. Este vorba în primul rînd despre un documentar în care apar mai mulţi oameni de fotbal din România şi sperăm noi şi de afară. Cam atît am voie să divulg în acest moment. În rest muncesc să mă acomodez cu noua meserie. Este o plăcere şi o onoare că m-au ales şi sper să iasă ceva frumos. A fost o onoare să îi iau interviu lui nea Mircea Lucescu şi ţin să îi mulţumesc pentru felul cum m-a făcut să mă simt în primul interviu oficial pentru mine! E un om şi un antrenor cu o istorie deosebită şi multe lucruri de spus”, a spus Rada.

ADVERTISEMENT
Tags: