Vor să colaboreze cu CSA. Cine sunt cei 28 de jucători propuşi Stelei

Marius Lăcătuş îşi doreşte să facă performanţă cu echipa celor de la CSA Steaua, iar clubul Regal Sport le-a propus "roş-albaştrilor" un lot de 28 de fotbalişti şi 2 antrenor pentru care Armata ar trebui să plătească aproximativ 27.000 de euro.

Toţi cei 28 de jucători propuşi sunt născuţi în 1999 şi 2000. Mihai Badea, preşedintele celor de la Regal Sport, susţine că discuţiile cu CSA Steaua sunt vechi de două luni.

Iată scrisoarea: 

"În atenţia Domnului Cristian Petrea, Comandant Clubul Sportiv al Armatei "Steaua"

Stimate Domnule Comandant,

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Urmare a ofertei noastre din data de 15 martie 2017 şi a discuţiei avute cu Dumneavoastră în data de 10 mai 2017, vă transmitem mai jos oferta noastră revizuită pentru transferul definitiv al jucătorilor noştri la CSA Steaua începând cu sezonul competiţional 2017-2018.

Principiile care au stat la baza redacătorii ofertei noastre sunt următoarele:

1. Oferta se referă la jucători născuţi în anii 1999 şi 2000 cu statutul de jucători profesionişti, care activează în Liga 3 (AMFB) şi Campionatul Naţional de Junior B Elită (FRF).

2. Pentru un număr de 4 jucători, Regal Sport Club Bucureşti este de acord cu împrumutul gratuit al acestora pentru o perioadă de un an. În cazul în care Regal Sport Club Bucureşti nu va transfera aceşti jucători în străinătate în această perioadă, ei pot deveni subiectul unui transfer deifinitiv la CSA Steaua.

3. Oferta financiară prevede o sumă de transfer şi un procent pe care clubul Regal Sport Club Bucureşti îl păstrează dintr-un eventual transfer.

4. De asemenea, Regal Sport Club Bucureşti doreşte includerea în acordurile de transfer ale jucătorilor a unei prime de promovare (datorată Regal Sport Club) în cazul în care CSA Steaua va promova în liga 3, liga 2 şi respectiv Liga 1.

5. În cazul în care din motive imputabile CSA Steaua, legitimarea jucătorilor încetează (excludere, faliment, insolvenţă, neplata salariilor mai mult de trei luni etc), CSA Steaua va plăti o sumă fixă cu titlu de daune-interese. 

*tabelul cu sumele de transfer şi procentele este ataşat prezentei oferte.

Rămânem la dispoziţia dumneavoastră pentru toate informaţiile pe care le consideraţi necesare.

Vă rugăm Domnule Comandant, să primiţi expresia sentimentelor noastre cele mai distinse.

Mihai Badea

Preşedinte."

Iată cine sunt cei 28 de jucători şi 2 antrenori propuşi celor de la CSA Steaua:

Portar: Andrei Voican (18 ani)

Fundaşi: Mihai Butoi (18 ani), Andrei Grigore (17 ani), Sergiu Chirilă (18 ani), Eduard Radu (17 ani), Ştefan Pădureţ (18 ani), Mihai Lolescu (17 ani), Răzvan Prodan (17 ani), Alexandru Badea (17 ani), Alexandru Moldoveanu (17 ani), Alexandru Preda (17 ani), Alexandru Steriţov (17 ani), Andrei Ioana (16 ani)

Mijlocaşi: Alin Turbatu (18 ani), Matei Silvian (18 ani), Adrian Dorobanţu (17 ani), Curt Cadolar (17 ani), Cosmin Neagu (17 ani), Roberto Chivu (18 ani), Gabriel Pieptănuş (17 ani), Vlad Moglan (17 ani), Răzvan Milea (17 ani), Tudor Moldovan (17 ani), Robert Ion (16 ani), Giovanni Petcu (16 ani), Vlad Niţu (17 ani)

Atacanţi: Alexandru Izvoranu (17 ani), Bogdan Precup (17 ani)

Antrenori: Andrei Nagy, Mihai Chiriţă (antrenor-jucători, 34 ani)

Cum poate să pice înţelegerea

Preşedintele clubului Regal Sport, Mihai Badea, a vorbit pentru gsp despre decizia de a ceda jucătorii celor de la CSA Steaua. "Ei se interesează de multă vreme. A fost şi Marius Lăcătuş la meciuri, şi domnul Vasile Aelenei. Sunt băieţi de 17-18 ani, interesanţi. Nu e singura ofertă care ne-a fost făcută. Uite, portarul Cristea a ajuns la Gaz Metan. Ţelul nostru ăsta e, să formăm jucători. Dacă promovăm în liga a 3-a, cade orice ofertă. Toată lumea a zis că ei sunt amatori. Fals. Ei au contracte. Noi îi plătim. Mulţi stau la cămin, sunt cheltuieli cu fiecare în parte. Normal că trebuie să întoarcă spre club bani. Suntem deschişi către jucători, iar Steaua e proiect gândit OK. Contează foarte mult să ai o galerie în spate, după ce am avut şi asocierea cu Atletico Madrid. Mulţi dintre copii sunt la loturile naţionale", a spus Badea.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004