Life

“Vorbea cu îngerii”. Ce s-a întâmplat la înmormântarea părintelui Arsenie Boca. “Un om sfânt pe care l-am avut noi pe pământ”

Ce eveniment surprinzător a avut loc la înmormântarea părintelui Arsenie Boca, cel despre care se spune că a fost un sfânt.
16.10.2022 | 07:15
Vorbea cu ingerii Ce sa intamplat la inmormantarea parintelui Arsenie Boca Un om sfant pe care lam avut noi pe pamant
Ce s-a întâmplat la înmormântarea părintelui Arsenie Boca. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Părintele Arsenie Boca a decedat în 1989, iar înmormântarea lui a fost un eveniment la care au avut loc întâmplări stranii.

Ce s-a întâmplat la înmormântarea părintelui Arsenie Boca

Părintele a murit la vârsta de 79 de ani,  iar în timpul vieții sale el era extrem de vizitat, fiind considerat un adevărat sfânt și cu puteri miraculoase. Și la momentul decesului său au venit mulți oameni.

ADVERTISEMENT

Înmormântarea părintelui Arsenie Boca a avut loc acum 30 de ani, la câteva zile de la momentul decesului său. La acel moment, mormântul său a fost trecut de mulți oameni și slujba a fost una cu adevărat din altă lume.

O femeie care a participat la înmormântarea părintelui povestea că atunci când sicriul trebuia îngropat, din el au ieșit aburi de smirnă și tămâie, iar toată lumea de acolo s-a îmbiat de acest miros.

ADVERTISEMENT

Femeia respectivă chiar a mărturisit că acel miros de la înmormântarea Părintelui Arsenie Boca i-a rămas pe trup timp de un an de zile.

„L-a dus, l-a înmormântat și când să tragă pământ pe sicriu, ieșeau aburii ca de la un canal cu apă fierbinte, era smirnă și tămâie. Toată lumea s-a umplut de smirnă și tămâie.”

ADVERTISEMENT

Mi-a rămas în haină, un an de zile, mirosul de smirnă și tămâie” , este mărturia Letiției Suciu, potrivit crestinortodox.ro.

Arsenie Boca vorbea cu îngerii

Părintele Daniel, prezent și el la înmormântarea celui supranumit Sfântul Ardealului,  a spus în fața oamenilor că părintele Arsenie Boca vorbea cu îngerii și putea să umble prin văzduh.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, părintele Daniel l-a numit pe Arsenie Boca „un sfânt pe pământ”.

„Nu știu dacă știți pe cine am înmormântat. Am avut un om care umbla prin văzduh și vorbea cu îngerii. Un om sfânt pe care l-am avut noi pe pământ.”

În ziua în care a fost înmormântat părintele Arsenie Boca s-au întâmplat mai multe lucruri stranii, după cum au mărturisit mai multe persoane care au participat la slujbă.

Mai mult, unii credincioși prezenți au spus că părintele chiar a deschis ochii înainte de a fi înmormântat.

ADVERTISEMENT
Tags: