Life

Vorbește lumea că… Emily Burghelea a făcut schimbări în relația cu tatăl copilului, după ce a semnat cu Pro TV: „Am decis de la început”

Emily Burghelea a dezvăluit pentru FANATIK în ce fel i s-a schimbat viața de când a ajuns una din prezentatoarele matinalului „Vorbește lumea” de la PRO TV.
04.08.2022 | 12:56
Vorbeste lumea ca Emily Burghelea a facut schimbari in relatia cu tatal copilului dupa ce a semnat cu Pro TV Am decis de la inceput
Emily Burghelea, una din cele trei prezentatoare ale emisiunii Vorbește lumea
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea se trezește în fiecare dimineață, la ora 7, pentru emisiunea „Vorbește lumea”, unde face echipă cu Majda Aboulumosha și Cosmina Păsărin.

Emily Burghelea se trezește la 7 pentru Amedea și emisiunea „Vorbește lumea”

Vedeta PRO TV a dezvăluit cum arată acum o zi din viața ei, după ce a fost cooptată pe perioada verii de producătorii matinalului.

ADVERTISEMENT

Principala ”problemă” de care s-a lovit Emily Burghelea a fost cine va sta cu fetița. Prezentatoarea a găsit o soluție, după discuții cu partenerul ei de viață, Andrei.

Iubitul lui Emily, așa cum e cunoscut băiatul pe Instagram, se ocupă de micuța Amedea cât timp Emiliana este la filmări. Burghelea ne-a spus că este extrem de încântată de proiectul din care face parte, căruia i se dedică trup și suflet.

ADVERTISEMENT

„Ziua mea începe în fiecare dimineață la 7:00. Până la 7:30, ora la care se trezește Amedea, pregătesc cafeaua pentru mine și Andrei, îi pregătesc ghiozdănelul Amedeei pentru grădiniță, mă spăl pe dinți.

Îmi fac rutina de îngrijire a tenului, se trezește cea mică și începem pregătirile imediat după ce ne giugiulim 10 minute, papă puțin lăptic și se întinde bine bine de tot să se facă mare!”, a povestit Emily Burghelea, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Emily intră în ședință după fiecare matinal

Sarcinile nu se opresc aici. Vedeta îi face dușul micuței, îi schimbă scutecelul și o îmbracă frumos pentru grădiniță. La ora 8 dimineața, fetița pleacă de acasă cu tatăl ei. Andrei este și cel care o și preia de la grădiniță.

Legat de mâncare, Emily ne-a spus că Amedea s-a obișnuit foarte bine cu micul dejun de la grădiniță. La acest capitol, cei doi părinți au renunțat să își mai facă vreo grijă.

ADVERTISEMENT

După aceea, Emily ia micul dejun cu iubitul și se gătește pentru emisiune. Verifică dacă are toate hainele necesare și își pregătește temeinic geanta pentru emisiune. Burghelea are parte și de ajutor când vine vorba de ținutele sale. Aceasta colaborează cu Ionuț Dimache, bun prieten, pe lângă stilist.

„Plec spre redacție, ajung la hair și make-up, mă pregătesc, mă schimb, fac poze în platou, repetăm pasa spre știri și începe nebunia!

Terminăm emisiunea la 13.00 avem pauză până la 13.30. Facem ședință. Între timp, Andrei merge să o ia pe Amedea de la grădiniță. O duce acasă, o culcă și când se trezește vin împreună să mă ia de la redacție”, ne-a mai zis Emily.

Își crește fetița doar împreună cu Andrei: „Am decis încă de la început”

Emily și Andrei și-au împărțit foarte bine sarcinile privind creșterea Amedeei. Cei doi nu au parte de ajutor din partea părinților. Ai lui Emily se află la Constanța, iar ai lui Andrei sunt încă destul de tineri și au activitățile lor. Blondina nu a vrut să apeleze nici la serviciile vreunei bone câtă vreme se descurcă fără probleme cu micuța.

„Am decis încă de la început să ne implicăm 100% în creșterea și educarea Amedeei. Restul zilei, după emisiune, este despre Amedea!

Îi dau să pape când ajung acasă. Mergem în parc. Se culcă pe la 8.30/9 și până la 10 când adormim noi îmi pregătesc materialele pentru emisiunea din ziua următoare!”, a mai spus Emily. De altfel, Burghelea postează destul de des pe Instagram tot ceea ce face când nu e la filmări, spre deliciul urmăritorilor.

ADVERTISEMENT