Life

Mihai Voropchievici, dezvăluiri despre semnele din naştere. Care este semnul care evidenţiază oamenii norocoşi

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre semnele din naştere la femei şi la bărbaţi şi care este semnificaţia lor ascunsă, la emisiunea Adevăruri Ascunse.
13.11.2021 | 19:45
Mihai Voropchievici dezvaluiri despre semnele din nastere Care este semnul care evidentiaza oamenii norocosi
Ce spun semnele din naştere despre caracterul nostru? Mihai Voropchievici a dezvăluit răspunsul
ADVERTISEMENT

Conform lui Mihai Voropchievici, semnele din naştere pot dezvălui multe lucruri nebănuite despre caracterul uman.

El a oferit câteva exemple atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi şi a mai dezvăluit, totodată, care sunt cele mai norocoase semne.

ADVERTISEMENT

Iată ce a declarat numerologul, la Antena 3!

Semnele din naştere la bărbaţi

Semnele din naştere pe braţ, la bărbaţi, semnifică o fire retrasă, introvertită, e un semn al mâinilor de aur. Pe ce pun mâna rezolvă. Mai sunt şi alţii care au o pată de faţă şi se spune că au gură de aur, dar nu este aşa, ei sunt, de fapt, sunt caustici în exprimare, a susţinut Mihai Voropchievici.

Cei cu semne pe braţe sunt plini de talente, responsabili, foarte atenţi, foarte blânzi şi au şi un suflet de aur pe lângă mâinile de aur.

ADVERTISEMENT

Bărbaţii cu intuiţie fantastică se nasc cu semne pe spate, pe partea posterioară. Sun înţelepţi şi aproape imposibil de înşelat, datorită anticipaţiei ieşită din comun. Au al şaselea simţ extraordinar de dezvoltat. Pur şi simplu nu ai cum să îi înşeli.

Un semn din naştere pe piciorul stâng arată caracter puternic, dar pe cel drept, poate însemna prezenţa unor note de egoism subtil marcate în caracterul unui bărbat. Egoismul lor se referă la faptul că nu oferă exact ce îţi doreşti.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici, despre semnele din naştere la femei

La femei, un semn din naştere pe faţă este unul de mare fericire. Devin soţii, surori, mame extraordinare. Au o energie specială, oferită de Univers. “Aceste femei nu se consumă, aşa de multă energie au”, a spus numerologul.

Pe mâinile unei femei, un semn din naştere semnfică modestia. Unele femei cu zodie de pământ au o piele mai aspră. “Dacă aveţi un semn din naştere pe mână, nu vă pierdeţi prietenii, pentru că modul vostru prea franc vă face să îi înstrăinaţi”, spune Voropchievici.

ADVERTISEMENT

Semnul din naştere pe spate sau pe gât la femei arată voinţa nestăvilită. Ce îşi pun în cap, aia reuşesc. Cu cât semnul naşterii este mai aproape de umăr, cu atât femeia este mai încrezătoare. Chiar dacă este mai incisivă, are un suflet mai sensibil.

Semnul de naştere pe piciorul drept semnifică elocvenţa şi inteligenţa la femei. Cele cu semn pe piciorul stâng sunt mai conservatoare, a mai spus numerologul.

“De asemenea, cu cât este mai mare semnul din naştere, cu atât de tare se manifestă calităţile exemplificate mai sus”, a mai spus Voropchievici.

Totodată, semnele rotunde sunt cele care aduc mai mult noroc, deci cei mai norocoşi oameni au aceste semne.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Rezultate admitere liceu 2024. Repartizarea computerizată, publicată azi
Rezultate admitere liceu 2024. Repartizarea computerizată, publicată azi
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec....
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini
Al Bano dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Romina Power, la împlinirea vârstei...
Al Bano dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Romina Power, la împlinirea vârstei de 80 de ani: „O spun în premieră: problema a fost marijuana„
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata...
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Mihai Trăistariu a dat de belea cu apartamentele de la mare. ''Era un...
Mihai Trăistariu a dat de belea cu apartamentele de la mare. ''Era un cuplu de swingeri, mi-au propus, dar eu nu am avut curajul, mi-e rușine să fac așa ceva''
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București...
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a îmbrăcat ca o femeie în fața studenților. „Cum să te prezinți în halul ăsta?”