Life

Vrea Alina Sorescu să își refacă viața după divorțul de Alexandru Ciucu? Răspunsul vedetei a fost categoric

Vrea Alina Sorescu să își refacă viața după divorțul de Alexandru Ciucu? Cântăreața a spus dacă este în căutarea unui nou partener de viață sau nu, după 12 ani de căsnicie.
01.09.2022 | 07:09
Vrea Alina Sorescu sa isi refaca viata dupa divortul de Alexandru Ciucu Raspunsul vedetei a fost categoric
Alina Sorescu, declarații despre refacerea vieții amoroase după divorț. foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu a vorbit pentru prima dată de refacerea vieții sale amoroase, după divorțul de Alexandru Ciucu, cel alături de care are și doi copii. Au fost împreună timp de 12 ani.

Alina Sorescu, declarații despre refacerea vieții sale după divorț

Alina Sorescu a scos un nou cântec pe piață, unul sensibil, numit ”Tot ce-a fost a fost”.

Vedeta vrea să se concentreze pe cariera sa, pe viitorul ei și pe fetițele pe care le are alături de Alexandru Ciucu, bărbatul de care divorțează acum.

ADVERTISEMENT

Versurile noii melodii a Alinei Sorescu par că vorbesc despre trecutul ei și despre faptul că după vremea rea vin și lucruri bune.

„Tot ce-a fost a fost/ Tristețea n-are rost/ Și-atunci când îmi e greu/ Știu că la capăt de ploi va fi soare mereu”, spune melodia.

ADVERTISEMENT

De altfel, cântăreața a recunoscut că acesta este un cântec despre ea și a mărturisit că trece printr-o perioadă sensibilă a vieții sale, având în vedere divorțul de Alexandru Ciucu.

„Este un cântec despre mine, mă regăsesc și este un cântec care mi s-a potrivit. Da, fetițelor mele le place, în general, tot ce cântă mami.

ADVERTISEMENT

Da, vreau să mă concentrez pe ceea ce este în prezent, pe viitor și vreau să iau mereu partea bună a lucrurilor. Este o perioadă sensibilă prin care încă trec acum, o perioadă care va mai dura, așa că vom mai vedea”, a mărturisit vedeta la Antena Stars.

Vrea Alina Sorescu o nouă relație după divorțul de Alexandru Ciucu?

Alina Sorescu a vorbit și despre o posibilă nouă relație după divorț, dar vedeta nici nu ia în calcul așa ceva deocamdată.

ADVERTISEMENT

Aceasta a spus că nu este cazul să se gândească sau să înceapă o nouă relație, răspunsul Alinei Sorescu fiind unul categoric.

„Nu, nu e cazul ( n.r. de o nouă relație), cel puțin deocamdată nu este cazul. Nu mă gândesc la asta și sunt extrem de categorică”, a declarat Alina Sorescu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT