Life

Vrea Laurențiu Reghecampf să o ducă la altar pe Corina Caciuc? „Cea mai importantă decizie”

Laurențiu Reghecampf, dorințe de a merge la altar cu Corina Caciuc? Antrenorul Craiovei a postat un filmuleț foarte sugestiv pe rețelele de socializare.
22.05.2022 | 18:06
Vrea Laurentiu Reghecampf sa o duca la altar pe Corina Caciuc Cea mai importanta decizie
Vrea Laurențiu Reghecampf să o ducă la altar pe Corina Caciuc. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și iubita lui au devenit părinți pentru prima dată de curând, iar acum au apărut primele detalii despre o căsătorie.

Laurențiu Reghecampf și iubita lui, discuții despre căsătorie?

După ce a devenit tată, Laurențiu Reghecampf a postat un clip video în care se vorbește despre căsătorie.

ADVERTISEMENT

Acesta vorbește despre cum căsătoria este una dintre cele mai importante decizii pe care o poate face cineva în timpul vieții sale și cum ar trebui ales partenerul ideal.

Nu iubirea este cea mai importantă, ci să ai multe lucruri în comun cu persoana respectivă și să îți placă cu adevărat felul acesteia de a fi.

ADVERTISEMENT

“Cea mai importantă decizie pe care trebuie să o iei în viață ta este cu cine te căsătorești. Mulți oameni spun dar îl iubesc, o iubesc.

Și da, este admirabil să o iubești, dar îți place de ea? Asta e diferența. Se spune că se atrag contrariile. Și da, se atrag, dar nu rezistă prea mult timp.

ADVERTISEMENT

Găsește pe cineva cu care să îți pună vânt în pânze. Asta e important”, se arată în videoclipul postat de partenerul Corinei Caciuc pe rețelele de socializare.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți și sunt în culmea fericirii. L-au numit Liam pe băiețelul lor, nume cu origini irlandeze, care se traduce prin „protector neînfricat”.

ADVERTISEMENT

“Astăzi dimineață a venit pe lume Liam, frățiorul vostru ! Vă iubește tata”, a postat pe Instagram antrenorul după ce i-a venit pe lume cel de-al treilea băiețel, publicând o imagine cu ceilalți doi fii ai săi, Laurențiu Jr. și Luca Reghecampf.

Despre iubita lui, Laurențiu Reghecampf spunea că îl face cu adevărat împlinit și fericit. Laurențiu Reghecampf declara că o va proteja pe Corina Caciuc de orice atac al răutăcioșilor.

ADVERTISEMENT