Life

Vrea Oana Zăvoranu să plece în America? Ce spune diva despre mutarea în State

02.12.2020 | 15:03
Vrea Oana Zavoranu sa plece in America Ce spune diva despre mutarea in State
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu este foarte activă pe rețelele sociale și le răspunde fanilor la toate întrebările, iar unul dintre ei a întrebat-o pe divă dacă vrea să plece în America. Dornică să le satisfacă curiozitățile urmăritorilor, vedeta a oferit un răspuns legat de acest subiect. 

„Querida” a mărturisit că ia în calcul posibilitatea mutării în Statele Unite în viitorul apropiat alături de soțul ei, Alex Ashraf. Diva are planuri mari legate de această mutare și le-a dezvăluit fanilor într-una dintre obișnuitele ei sesiune de întrebări și răspunsuri.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu postează des pe rețelele sociale și e din ce în ce mai activă în ultima vreme. Actrița le critică dur pe unele vedete și influencerițe de la noi, în special pe Oana Roman și Adelina Pestrițu. Diva încearcă să răspundă la cât mai multe întrebări din partea fanilor, chiar și la cele personale.

Vrea Oana Zăvoranu să plece în America? Ce spune diva despre mutarea în State

Oana Zăvoranu a făcut o dezvăluire care i-a surprins pe internauți. Este cunoscut faptul că vedeta organizează tot mai des sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar fanii profită de acest lucru. Fie că vor să afle care este parfumul preferat al divei sau îi cer să comenteze despre o persoană publică, Oana le face pe plac și le oferă răspunsuri sincere.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai recente întrebări pe care le-a primit este legată de posibilitatea plecării în Statele Unite. Unul dintre urmăritori și-a exprimat curiozitatea cu privire la acest subiect și a întrebat-o pe Oana Zăvoranu dacă ar vrea să se mute acolo. „Nu te-ai gândit să părăsești țara? Să locuiești în America???”, a fost întrebarea respectivă.

Spre surprinderea fanilor, diva a răspuns rapid și a declarat că are de gând să cumpere o proprietate în SUA, alături de soțul ei, dar să petreacă timp și în România.

ADVERTISEMENT

„Ba da, să ajung să îmi iau acolo o proprietate cu soțul meu și să stăm jumate acolo și jumate aici. Sper cât mai curând”, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu , despre plecarea în SUA. Sursa foto: Instagram

Interpreta Divei din serialul „Sacrificiul” pregătește o emisiunea pe canalul ei de YouTube. Vedeta își propune să facă „curățenie” printre influencerițele din mediul online, pe care le critică aproape zilnic pe contul de Instagram. Oana Zăvoranu a anunțat că emisiunea va avea premiera luna aceasta, însă nu a dat o dată exactă.

ADVERTISEMENT

„Mai este foarte puțin și vine pe canalul meu de YouTube cea mai adevărată emisiune EVER. Muncim din greu, pregătim teasere pe Insta, pe fb, pe YouTube, este o emisiune la care lucrează mult lume, tip tv, nu este genul de vrăjeală filmată cu telefonul”, le-a transmis actrița fanilor.

ADVERTISEMENT