Carousel hot news

“Suporterii să susţină echipa, nu să strice atmosfera!”

Marcel Puşcaş se teme de echipa naţională a Ungariei şi, în acelaşi timp, face un apel la suporterii români să fie alături de formaţia lui Victor Piţurcă....
07.10.2014 | 11:29

Marcel Puşcaş se teme de echipa naţională a Ungariei şi, în acelaşi timp, face un apel la suporterii români să fie alături de formaţia lui Victor Piţurcă.

“Maghiarii nu s-au mai calificat de 28 de ani la un turneu final, dar stau bine la capitolul bază sportivă, la capitolul legislaţie. Ei vor acum să se califice cu orice preţ, mai ales că actualele grupe sînt mult mai facile decît în anii precedenţi. Noi pe greci i-am prins nepregătiţi, dar trei puncte sînt trei puncte şi ele sînt foarte importante. Sper ca sîmbătă să fie un meci care să ne aducă iar trei puncte. Foarte importantă este însă şi atitudinea suporterilor! Aş vrea ca ei să încurajeze echipa, nu să strice atmosfera acum şi în perspectiva meciurilor următoare. E drept, nu s-a mai întîmplat şi sper nici să nu se întîmple. Aş vrea ca ei să umple stadionul şi cu Feroe”, a declarat Marcel Puşcaş, managerul FRF, la Sport.ro.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri