Popa, ironic: "Am făcut pregătire în centrul Timişoarei, adică pregătire centralizată!"

Ionuţ Popa, antrenorul bănţenilor, a declarat la finalul jocului cu Dinamo că speră că o să fie lăsat să lucreze în linişte la Timişoara ,deoarece pentru echipa sa va urma meciuri foarte grele. Însă Popa nu a ezitat să afirme că în această vară echipa bănăţenilor s-a pregătit pe unde a putut.

"Am observat că toată lumea afirma înainte de meciul cu Dinamo că o să pierdem la scor. Nu ştiu de ce este această ură pe noi. Noi eram în Liga 2 şi ce vină avem noi că Rapid a intrat în faliment? De ce sîntem duşmăniţi aşa de tare? Am fost invitaţi să revenim în prima ligă.

Vă spun eu că, dacă sînt lăsat în pace, atunci o să fac o echipă bună la Timişoara. Dar, dacă după o înfrîngere sau două vor sări pe mine, atunci nu mai are rost să facem treabă. Cred că ne-am ridicat la nivelul lui Dinamo şi nu ne-am făcut de rîs. Cine credeţi că ar putea să facă mai mult ca mine la echipă? Am lucrat o vară şi ştiu cel mai bine ce potenţial este la Timişoara. Nu uitaţi că ne-am pregătit în centrul Timişoarei. Deci am făcut pregătire centralizată, nu?", a spus Popa.