VIDEO / Miriuţă a ANULAT antrenamentul de luni! Motivul este ULUITOR

Răzvan Scarlat   
în Carousel hot news
13/01/2014, 16:15
VIDEO / Miriuţă a ANULAT antrenamentul de luni! Motivul este ULUITOR

Vasile Miriuţă a apărut pentru prima dată în faţa presei din momentul învestirii sale în funcţia de antrenor al lui CFR Cluj. Tehnicianul a prezentat planurile sale de viitor la formaţia din Gruia şi promite că, anul viitor, echipa sa se va bate pentru cîştigarea campionatului. Colaboratorii lui Miriuţă vor fi Alin Minteuan (antrenor secund), Matthias Grahe (preparator fizic) şi Horea Cârlan (antrenor cu portarii). Ardelenii nu s-au antrenat astăzi fiindcă Miriuţă, superstiţios, n-a vrut să înceapă treaba propriu-zisă pe data de 13 ianuarie.

Vezi video:

“Am semnat pe un an şi jumătate şi am de gînd să-mi duc contractul pînă la final. Nu am nici un obiectiv pentru acest retur. În campionatul următor vreau să ne batem pentru titlu. Dacă nu voi reuşi, voi pleca singur. Sînt mulţumit de lotul pe care-l am la dispoziţie, dar ar fi excelent dacă am mai reuşi două transferuri. Presiune? Nu poate fi vorba de aşa ceva. În lumea antrenorilor lucrurile stau întotdeauna la fel: e simplu, dacă n-ai rezultate pleci. Sper să vedem un CFR bun, e important ca echipa să crească de la meci la meci şi să adunăm puncte. Trebuie să formez o echipă competitivă pînă la vară şi să cîştig titlul în campionatul următor”, a spus Miriuţă.

Tehnicianul CFR-ului a mai dezvăluit că va purta o discuţie cu Ricardo Cadu, căpitanul echipei. “Vreau să vorbesc cu el aşa cum o voi face cu toţi jucătorii. Ei nu trebuie să joace pentru Miriuţă, ci pentru CFR Cluj, toţi trebuie să tragă în aceeaşi direcţie. Sîntem o echipă. Nu doar Cadu a avut evoluţii mai slabe, nu există un singur vinovat. Îi voi spune ce aşteptări am şi sper să înţeleagă. Nu cred că vor exista probleme. Aştept de la jucători seriozitate, disciplină şi multă muncă”, a spus Miriuţă.

 

Închide ×