Carousel hot news

”Vreau să terminăm în prima parte a clasamentului!”

Tibor Selymes, antrenorul celor de la Săgeata Năvodari, e fericit că s-a impus în faţa Coronei şi spune că vrea să termine în primele locuri ale clasamentului....
20.09.2013 | 21:09
”Vreau să terminăm în prima parte a clasamentului!”
Tibor Selymes (antrenor Astra Ploiesti).
ADVERTISEMENT

Tibor Selymes, antrenorul celor de la Săgeata Năvodari, e fericit că s-a impus în faţa Coronei şi spune că vrea să termine în primele locuri ale clasamentului.

”Arbitrul m-a dat afară pentru că am ieşit din spaţiul restrîns probabil, a fost mai bine pentru echipă pentru că am jucat mai bine după ce am ieşit eu. Am evoluat mai bine în repriza secundă, am pus presiune pe ei şi au ieşit din propria jumătate doar cu mingi lungi. Nu stăm rău, sîntem în grafic, sînt foarte importante aceste puncte”, a declarat Selymes.

ADVERTISEMENT

“Sper să iau doar o etapă de suspendare, atît, nu mai mult. Corona s-a apărat foarte bine, dar ne-am creat destule ocazii. Portarul lor a apărat aproape tot, a ieşit bine pe centrări, dar am presat şi pînă la urmă am cîştigat. După acel 5-0 din Ghencea a fost greu să ne revenim, dar am reuşit. Nu ne batem cu Steaua, ci cu cei din spatele nostru, trebuie să-i batem pe cei din josul clasamentului. Deocamdată nu ne putem bate cu Steaua, Dinamo, Vaslui, Pandurii şi celelalte echipe mari. Obiectivul e să ne salvăm, dar eu aş vrea să fim în prima parte a clasamentului”, a spus Tibor Selymes la DolceSport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri