ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Eric le-a pus gînd rău dinamoviştilor: “Le dau gol!”

Cel mai periculos adversar pentru dinamovişti, Eric, doreşte să marcheze în poarta dinamoviştilor, pentru a-şi face cel mai frumos cadou de ziua lui, care va avea loc joi. Brazilianul care va...
Autor: George Nistor | 04.12.2013 | 14:32
Eric le-a pus gînd rău dinamoviştilor:

Cel mai periculos adversar pentru dinamovişti, Eric, doreşte să marcheze în poarta dinamoviştilor, pentru a-şi face cel mai frumos cadou de ziua lui, care va avea loc joi. Brazilianul care va împlini 28 de ani recunoaşte că ar dori un transfer la o echipă mai puternică, unde să fie mai bine plătit, pentru a asigura viitorul familiei sale.

ADVERTISEMENT

“Am spus întotdeauna că orice jucător din Liga I îşi doreşte să ajungă la echipele mari, de tradiţie ale României, Dinamo şi Steaua. Nu ascund faptul că şi eu gîndesc la fel. Pandurii a ajuns şi ea o echipă mare, toată lumea joacă tare împotriva noastră. Dacă altădată Dinamo ar fi fost favorită de departe, acum lucrurile stau un pic altfel. Sper să-mi fac cadou un gol, pentru că joi e ziua mea de naştere.

Trag tare şi sper să ajung cît de repede la o echipă mare, pentru că timpul trece. Vreau să asigur familiei mele o viaţă liniştită. Anul ăsta sau pînă cel tîrziu vara viitoare trebuie să mă decid. Dacă nu voi ajunge la una dintre echipele de tradiţie din România, intenţionez să plec undeva afară, pe bani mai mulţi. După 30 de ani, toată lumea te consideră bătrîn şi uşile ţi se închid în nas”, a spus Eric pentru ziarul Ring.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!