Fotbal intern

“Vreau vână, forţă!” Ce le-a mai spus Flavius Stoican jucătorilor în vestiar, după ce i-a pus să mănânce din adversari!

28.11.2018 | 18:38
Vreau vana forta Ce lea mai spus Flavius Stoican jucatorilor in vestiar dupa ce ia pus sa manance din adversari

Flavius Stoican a continuat show-ul de la conferința de presă și azi. Antrenorul celor de la Poli Iași a mai dat o reprezentație. După ce își îndemnase elevii să mănânce din adversari, acum tehnicianul a venit cu alte replici. “Vreau vână, forţă! E ultimul meci care să ne dea speranţe pentru play-off. Trebuie să batem, nu? Batem cum o fi, muncitoreşte. Eu asta spun. Nu doar la camere, ci şi în vestiar”, a spus Flavius Stoican la conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi de pe teren propriu, partidă ce va avea loc vineri de la ora 17:30.

După ce la începutul sezonului gruparea moldavă spera la un loc în play-off, acum Flavius Stoican recunoaște că obiectivul de a ajunge în primele 6 este mai greu de atins. “Speranțele pentru a merge în play-off sunt destul de mici, dar cu o victorie putem să revenim cu gânduri mari pentru a ne atinge obiectivul”, a spus Stoican înaintea întâlnirii cu echipa lui Eugen Neagoe.

Poli Iași – Sepsi, vineri la 17:30! Flavius Stoican: “Nu trebuie să punem pe primul loc banii”

După ce a pierdut 6 din ultimele 7 etape de campionat, Poli Iași se află pe un butoi cu pulbere, mai ales după ce la gruparea moldoveană au apărut dispute interne în ceea ce privește conducerea administrativă a clubului. Andrei Cristea a recunoscut să sunt probleme imediat după meciul pierdut FCSB 1-2. Flavius Stoican a evitat să mai aducă jucătorii la conferință pentru ca aceștia să aibă capul doar la fotbal. “Aş vrea să îi las pe jucători să se concentreze la joc şi să arate pe teren şi după aceea vor veni cu toţii la conferinţă să stea de vorbă cu dumneavoastră. Aş vrea ca gandul lor să fie doar la fotbal.” a spus antrenorul lui Poli Iași.

Flavius Stoican dând indicații la partida Poli Iași – FCSB 1-2

Stoican are de luat şi o revanşă împotriva celor de la Sepsi, după ce în tur echipa din Sfântu Gheorghe i-a învins pe alb-albaştrii cu 3-0. Se pare că rezultatele proaste ale ieșenilor din ultima vreme a avut repercursiuni și în plan financiar. “Fotbalul este plăcerea noastră şi apoi o să vină şi partea financiară. Nu trebuie să punem pe primul loc banii”, a declarat Flavius Stoican când a fost întrebat dacă la Poli Iași sunt probleme cu plata salariilor.

  • 13 este locul ocupat de Poli Iași în acest moment, loc care duce la retrogradarea directă în liga a doua