Sport

Vrei bani de concediu? Renunță la trei beri și poți câștiga 70.000 de lei, pentru un sejur de vis

Vara asta ai putea avea parte de un concediu de vis dacă norocul și inspirația își vor ieși în cale și-ți vor înverzi biletul de pariuri ce are un câștig potențial de aproape 70.000 de lei
03.06.2022 | 16:44
Vrei bani de concediu Renunta la trei beri si poti castiga 70000 de lei pentru un sejur de vis
Cu biletul de pariuri cu meciuri din Liga Națiunilor ați putea avea parte de o vară de vis. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă sezonul s-a terminat în toate campionatele de top ale Europei, avem în continuare fotbal la cel mai înalt nivel datorită echipelor naționale, care se întrec în această perioadă în UEFA Nations League. Mai e și finala barajului european de calificare la Campionatul Mondial din Qatar, între Țara Galilor și Ucraina, așa că avem de unde alege meciuri interesante pentru un bilet spectaculos la pariuri.

Concediu de vis cu banii din pariuri. Renunță la trei beri și ai putea câștiga 70.000 de lei

Vrei să ai parte de o vară 2022 de vis? Renunță la 30 de lei, echivalentul a trei beri, mizează-i pe superbiletul de pariuri cu meciuri de duminică și luni și poți câștiga aproape 70.000 de lei. Nu trebuie să ai parte decât de puțină inspirație și de puțin noroc, așa cum au avut alți jucători curajoși care au dat adevărate lovituri.

ADVERTISEMENT

Câștiguri de 100.000 de euro sau de 35.000 de euro nu mai sunt ceva SF, în timp ce altele de peste 10.000 de euro au început să devină o banalitate.

Pentru acest final de săptămână, îți propunem o selecție de 11 partide, care au dus la o cotă totală de 1.869, iar cu miza de doar 30 de lei câștigul ar putea fi unul spectaculos, de aproape 70.000 de lei. Mai ales că veți beneficia și de bonusul generos oferit de Superbet, în valoare de peste 16.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Cehia – Spania, meciul ce aduce o cotă de 2,05 la biletul cu un câștig potențial de 70.000 de lei

Țara Galilor – Ucraina deschide seria celor 11 partide selectate pe biletul ce ar putea aduce un câștig de 70.000 de lei, care să vă ofere o vară de vis. Este finala barajului european de calificare la Campionatul Mondial din Qatar, meci ce trebuia să se dispute în martie, dar a fost amânat din cauza războiului dintre Ucraina și Rusia. Se joacă într-o singură manșă, la Cardiff, și e greu de pronosticat un solist cert, așa că ni se pare mai plauzibilă varianta „GG”, cu o cotă de 2,10.

Tot duminică, în Divizia A a Ligii Națiunilor, avem două meciuri extrem de interesante, la care ne așteptăm să avem parte de goluri și de spectacol. Așa că am mers pe un „total goluri 3-6” la Portugalia – Elveția (cotă 2,25) și pe un „GG” la Cehia – Spania (cotă 2,05).

ADVERTISEMENT

Și nu uitați nici de superoferta de la Superbet, pentru că bonusurile oferite cu generozitate vă pot mări substanțial câștigurile de pe biletele de pariuri.

Croația – Franța v-ar putea multiplica câștigul de 1,95 de ori

Din Divizia B a Ligii Națiunilor am ales de duminică Serbia – Slovenia (cotă 1,95 pentru „1&0-3 goluri”) și Suedia – Norvegia (cotă 1,90 pentru „1X&2+”), în timp ce din Divizia C ne-a făcut cu ochiul Bulgaria – Georgia (cotă 1,95 pentru „1X&2+”). Cote frumoase, ce ne-ar putea ajuta să obținem frumosul câștig de 70.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Ziua de luni o începem în forță cu partida Croația – Franța, de unde vă propunem o cotă de 1,95 pentru pronosticul „ambele marchează”. Urmează un îndrăzneț „GG3+” la Austria – Danemarca, la o cotă de 2,60, cea mai mare de pe bilet, dar trebuie să știți că numai cine nu riscă nu câștigă.

În fine, completăm biletul cu partide din diviziile inferioare ale Ligii Națiunilor, dar cotele de 1,70 de la Cipru – Irlanda de Nord (pronostic „total goluri 2-4”), de 2,00 de la Islanda – Albania (pronostic „1X&2+”) și de 1,55 de la Slovacia – Kazakhstan (pronostic „total goluri 2-4”) ne ajută să ne mărim profitul.

A venit vara, toate gândurile se îndreaptă acum spre concediu și e un moment ideal pentru a face profit la pariuri sportive. Iar super oferta venită de la Superbet este de neratat. E timpul să profiți și să faci bani pentru un sejur de vis, oriunde îți dorești.

ADVERTISEMENT