Vrei să ajungi la mare fără stres? Uite cum scurtezi timpul petrecut în trafic

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
29/07/2016, 13:47
Vrei să ajungi la mare fără stres? Uite cum scurtezi timpul petrecut în trafic

Cum traficul pe podul de la Agigea încă este restricţionat din cauza lucrărilor de reabilitare, poliţiştii recomandă o rută ocolitoare, pe noul pod construit care duce la scăderea aglomeraţiei şi fluidizarea traficului.

Poliţiştii le recomandă cu insistenţă conducătorilor auto să folosească noul pod. ”Venind pe autostrada A4, înainte de ieşire, conducătorii auto se pot încadra pe benzile din dreapta, care urcă pe pasarela peste DN39 (conform indicatorului TEM A4 – Port Constanţa), apoi, la finalul autostrăzii, la intersecţia cu sens giratoriu, urmează prima ieşire, trec peste noul pod şi ies de pe DN39A în DN39, peste pasarelă, la Eforie-Nord“, au declarat autorităţile.

„În sens invers (dinspre Mangalia), la ieşirea din Eforie-Nord, se virează dreapta pe DN39A (conform indicatorului RO-RO Port Sud Agigea, amplasat înainte de pasarelă), prima intersecţie cu sens giratoriu se părăseşte la a doua ieşire, iar după traversarea Canalului Dunăre-Marea Neagră pe noul pod se părăseşte primul.

Sursă: www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×