News

Abonează-te acum la Taifasuri prin Poşta Română! Vei primi sigur, acasă, revista ta preferată. Articole interesante şi CD-uri îndrăgite doar pentru abonaţii Taifasuri

01.05.2020 | 13:00
Aboneazate acum la Taifasuri prin Posta Romana Vei primi sigur acasa revista ta preferata Articole interesante si CDuri indragite doar pentru abonatii Taifasuri
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a afectat grav multe dintre sectoarele economice din ţara noastră. Presa scrisă nu face excepţie în acest caz, fiindcă majoritatea punctelor de difuzare a presei au fost închise de la declararea Situaţiei de Urgenţă, astfel că voi, cititorii, aţi fost privaţi de publicaţiile preferate.

Revista Taifasuri vine în întâmpinarea cititorilor săi fideli şi le propune soluţia ideală în aceste vremuri de incertitudine. Toţi cei care doresc să aibă siguranţa că vor putea răsfoi, săptămânal, paginile revistei preferate (acum şi până la finalul anului) şi că nu vor rata CD-urile îndrăgite pot să se aboneze de urgenţă prin intermediul Poştei Române.

ADVERTISEMENT

Abonamentele la revista Taifasuri pot fi contractate la orice oficiu poştal din România! Vă recomandăm varianta de abonament până la 31 decembrie 2020, pentru a fi siguri că primiţi săptămână de săptămână revista dumneavoastră de suflet, în siguranţa căminului propriu. Vă abonaţi acum şi factorul poştal vă aduce, comod, fiecare număr de Taifasuri direct la domiciliu!

ABONAŢI-VĂ ACUM PRIN INTERMEDIUL POŞTEI ROMÂNE! Este SINGURA MODALITATE prin care aveţi CERTITUDINEA că veţi primi în continuare Taifasuri, săptămână de săptămână, şi vă veţi delecta cu surprizele oferite de publicaţia noastră. Există mai multe tipuri de abonamente disponibile:

ADVERTISEMENT
  1. ABONAMENT ANUAL.Este valabil până la finalul lui 2020. Preţul său se calculează în funcţie de numărul de luni rămase în anul în curs. În acest moment, costul este de 148,75 lei.
  2. Abonament 6 luni.Durata lui este, evident, de 6 luni, începând cu luna următoare celei în care v-aţi abonat. Preţul este de 127,5 lei.
  3. Abonament 3 luni.Durează trei luni şi costă 63,75 lei.
  4. Abonament 1 lună.Primiţi toate numerele revistei Taifasuri apărute în decurs de o lună şi plătiţi 20,88 lui.

Acestea sunt preţurile exacte pentru abonamentele la revista Taifasuri, valabile la toate Oficiile Poştale. Preţurile includ TVA, comisionul Poştei Române şi taxele poştale. Preţurile de mai sus sunt valabile pentru abonamente începând cu data de 1 ianuarie 2020 şi sunt obţinute prin cumularea următoarelor: suma încasată de revista TAIFASURI pentru un abonament, taxele poştale, comisionul Poştei Române şi TVA.

ADVERTISEMENT

Prieteni, vă aşteptăm cu drag să vă abonaţi la revista voastră preferată, Taifasuri!