ADVERTISEMENT
Carousel hot news

ULUITOR! “Şefii NE CER bani pentru fiecare antrenament”

FANATIK a scris, în urmă cu cîteva zile, despre taxa pe care Dinamo le-a impus-o tuturor juniorilor, 150 de lei pe lună, aceştia reprezentînd o parte a cheltuielilor pe care clubul le suportă...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 09.11.2013 | 15:35
ULUITOR!

FANATIK a scris, în urmă cu cîteva zile, despre taxa pe care Dinamo le-a impus-o tuturor juniorilor, 150 de lei pe lună, aceştia reprezentînd o parte a cheltuielilor pe care clubul le suportă cu fiecare dintre ei. Informaţia a fost confirmată atunci inclusiv de preşedintele clubului, Constantin Anghelache. “Juniorii care sînt talentaţi, iar antrenorii consideră că vor putea face performanţă, nu plătesc nici o taxă, însă cei care vin să evolueze la Dinamo doar pentru sănătatea lor şi pentru posibilitatea de a evolua prin eşaloanele inferioare, vor trebui să plătească o sumă modică. Va putea fi suportată de către părinţi, nu li se vor cere bani mulţi. Trebuie să ne aliniem fotbalului modern, aşa se procedează peste tot”, a declarat Anghelache.

ADVERTISEMENT

Taxă pe fiecare antrenament 

În consecinţă, mai mulţi părinţi şi-au retras copii sau vor să şi-i retragă de la grupele de copii. Se pare că acesta nu este unicul motiv, avînd în vedere că au apărut şi alte tarife inexplicabile pe care conducerea din “Ştefan cel Mare” le solicită. Din cauza faptului că dinamoviştii nu mai pot folosi terenurile de antrenament din parcul sportiv, după ce utilităţile au fost sistate, micuţii se antrenează în alte locuri. Problema este că pentru acest lucru trebuie achitate anumite sume de bani, iar soluţia a fost găsită rapid. Astfel, părinţii fiecărui copil trebuie să plătească 10 lei pentru un antrenament, sumă echivalentă cu cea care trebuie achitată şi pentru un meci!

Părinţii scot din buzunar 300 de lei lunar! 

ADVERTISEMENT

Un calcul simplu arată că la trei şedinţe de pregătire, cît are fiecare copil săptămînal, plus o partidă, suma se ridică la peste 150 de lei lunar. Aşadar, cumulată cu taxa deja stabilită, aceasta sare de 300 de lei, motiv pentru care părinţii sînt foarte nemulţumiţi. “Nu e corect să ceri atîţia bani, mai ales că sînt şi copii din afara Bucureştiului, iar combustibilul e şi el o cheltuială în plus. Unii au plecat deja, iar cei rămaşi trebuie să plătească. Nu au de ales, altfel copii lor nu mai au unde să se antreneze”, a declarat unul dintre părinţi.

  

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!