Vrei să joci Pokemon Go în Bucureşti? Poliţia Română îţi oferă cîteva sfaturi!

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
19/07/2016, 00:05
Vrei să joci Pokemon Go în Bucureşti? Poliţia Română îţi oferă cîteva sfaturi!

“Puteţi găsi Pokemonii respectând, în acelaşi timp, regulile de circulaţie şi protejându-vă pe dumneavoastră şi pe cei din jur”, scrie Poliţia Română pe contul de pe pagina de Facebook.

Poliţia Română vrea astfel să prevină incidente precum cele semnalate în străinătate, unde aplicaţia Pokemon Go a produs busculade şi chiar accidente de circulaţie.

Pokemon Go este un joc în care utilizatorii se deplasează prin oraş, cu ajutorul unei hărţi, ca să captureze “monştri”, potrivit News.ro.

Aplicaţia a făcut furori în lumea întreagă şi tot mai mulţi posesori de smartphone-uri au început să joace. Acest joc s-a dovedit periculos în străinătate unde a fost lansat cu câteva zile înainte de a fi prezent şi în România.

Sursa: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×