Life

Vrei să-l auzi pe Jean de la Craiova cântând la evenimentul tău? Iată cât trebuie să plătești

21.09.2020 | 13:52
Vrei sal auzi pe Jean de la Craiova cantand la evenimentul tau Iata cat trebuie sa platesti
Ce tarif are Jean de la Craiova. Ce sumă neașteptată încasează artistul pentru un eveniment. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Pentru ca un eveniment să iasă exact așa cum ți-ai dorit, nu trebuie să uiți de unul dintre cele mai importante aspecte, și anume muzica. Pentru asta, este în interesul fiecăruia să apeleze la artiști de renume, care să facă un show inedit.

Se pare, totuși, că Jean de la Craiova este diferit față de colegii săi de breaslă, care aleg să cânte la evenimente în schimbul unei sume foarte mari de bani. S-a aflat tariful celebrului manelist, iar cifrele nu sunt deloc descurajatoare.

ADVERTISEMENT

Jean de la Craiova, tarif surprinzător. Cât câștigă artistul pe eveniment

Având o experiență profesională îndelungată, ce depășește 20 de ani, Jean de la Craiova s-a menținut în topul ascultătorilor de manele și continuă să scoată piese noi și să surprindă cu diverse colaborări de succes.

Recent, s-a aflat suma pe care interpretul o încasează pentru un eveniment și putem spune că Jean de la Craiova nu are pretenții în acest sens. Spre deosebire de alți soliști de manele, care cântă în schimbul unor sume de neimaginat, Jean de la Craiova se mulțumește cu 3.500 de euro.

ADVERTISEMENT

Totuși, la fel ca în cazul tuturor artiștilor, suma variază în funcție de complexitatea show-ului pe care îl susține, de cerințele fiecărei persoane și de durata programului.

Nu este un secret faptul că Jean de la Craiova plătește, la rândul său, bani frumoși pentru plăcerile sale. Anul trecut, interpretul de manele a fost surprins într-un cazino din zona Vitan a Capitalei, unde a pierdut o sumă mare de bani.

ADVERTISEMENT

În luna octombrie a anului trecut, au apărut imagini cu Jean de la Craiova, care și-a petrecut seara jucând la păcănele, unde a pierdut în jur de 6.000 de lei, în doar câteva minute. Venit cu gândul să se relaxeze, artitstul nu s-a lăsat, sperând că își va recupera suma pierdută.

Din nefericire, renumitul manelist nu a avut noroc, așa că jocurile de noroc i-au cauzat artistului o gaură considerabilă în buzunar, părăsind cazinoul cu mulți bani în minus.

ADVERTISEMENT