Sport

Acum dai lovitura în Liga Campionilor! Uite cum ai putea câștiga 6.500 de lei în timp record

Meciurile programate miercuri în Liga Campionilor la fotbal vă pot face mai bogați cu aproape 6.500 de lei
02.11.2021 | 16:24
Acum dai lovitura in Liga Campionilor Uite cum ai putea castiga 6500 de lei in timp record
Biletul cu meciuri de miercuri din Liga Campionilor poate aduce un super câștig de 6.500 de lei
ADVERTISEMENT

Regalul fotbalistic din Liga Campionilor continuă și miercuri, iar meciurile pe care vi le propunem pe superbiletul nostru de pariuri vă pot face mai bogați cu aproape 6.500 de lei. Avem o cotă totală de 117, iar cu o miză de numai 50 de lei am putea da o adevărată lovitură financiară. Ne trebuie doar puțină inspirație și un dram de noroc, ingrediente fără de care nu poți avea succes la pariuri.

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă consistentă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

ADVERTISEMENT

Plouă cu goluri în Grupa A, pentru un câștig record de 6.500 de lei

Deschidem superbiletul nostru de pariuri cu meciurile programate miercuri în Grupa A a Ligii Campionilor, una din care fac parte două dintre cele mai bogate cluburi din lume, Manchester City și PSG. „Cetățenii” lui Pep Guardiola joacă pe teren propriu cu belgienii de la Club Brugge și în mod normal nu ar trebui să aibă mari probleme, după ce s-au impus și în tur cu 5-1. Numai că ultimele două rezultate, eliminare în fața lui West Ham în Cupa Ligii și înfrângere pe teren propriu cu Crystal Palace în Premier League, au darul de a produce îngrijorare, astfel că o variantă mai safe ar fi să mergem pe goluri. O cotă de 1,52 pentru un „TG 3-6” trebuie speculată negreșit.

RB Leipzig este ultima în această grupă, cu zero puncte, însă nu se poate spune că a dezamăgit, mai ales în meciurile cu granzii PSG și Manchester City în deplasare, când a dat dovadă de un apetit ofensiv neașteptat. Germanii au o medie de două goluri marcate pe meci în Liga Campionilor, la fel ca și francezii, așa că varianta „3+”, la o cotă de 1,60, ar trebui să se înverzească fără emoții.

ADVERTISEMENT

Și nu uita nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Poţi profita acum de ea, astfel că vei avea o şansă în plus să dai o super lovitură cu meciurile de miercuri din Liga Campionilor.

Simeone se va „închide” la Liverpool, AC Milan își joacă ultima șansă la calificare

În Grupa B, Liverpool are maximum de puncte după 3 etape și pare deja calificată în optimile de finală, lucru de care ar putea profita la maximum un Atletico Madrid care știe să joace excelent la rezultat atunci când este nevoie. Cu stilul său nespectaculos, dar eficient, Diego Simeone va închide total jocul pentru a obține cel puțin un punct, iar cel mai la îndemână pronostic ni se pare a fi combinația „X2&0-4 goluri”, la o supercotă de 2,50.

ADVERTISEMENT

La fel ca RB Leipzig, și AC Milan are zero puncte după trei etape, deși a făcut meciuri foarte bune cu Liverpool și Atletico, pe care le-a pierdut pe final după ce a fost în avantaj pe tabela de marcaj. De aceea, dacă mai vor să aibă măcar șanse teoretice de calificare, „diavolii milanezi” trebuie să câștige obligatoriu returul cu FC Porto. Au puterea să o facă, mai ales că „bătrânul” Zlatan Ibrahimovic pare să joace la fel ca în tinerețe, dar pentru siguranță vom merge pe combinația șansă dublă și goluri, „1x&2+” având o cotă de 1,72.

Cote frumoase pentru victoriile lui Real Madrid și Inter Milano

În Grupa C, Borussia Dortmund are de luat o revanșă după umilința suferită în tur la Amsterdam în fața lui Ajax și va forța cu toate motoarele o victorie la cât mai multe goluri, mai ales că în joc este și locul 1. Chiar dacă vor fi lipsiți de aportul lui Haaland, nemții au destule staruri care îl pot înlocui, iar probabilitatea să înscrie măcar de două ori, la o cotă de 1,85, este destul de mare. Lipim aici un 2,30 pentru combinația „1&0-3 goluri” la Sporting – Beșiktaș, pentru un câștig fabulos pe biletul cu meciurile de miercuri din Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

În fine, ultimele două partide selectate pe biletul ce ne poate aduce un profit de aproape 6.500 de lei sunt cele din Grupa D, iar la ambele am ales victoria favoriților și un total de 2-5 goluri. Un succes al lui Real Madrid pe teren propriu cu Șahtior Donețk are o cotă de 1,60, în timp ce unul al lui Inter la Tiraspol, contra lui Sheriff, are 1,65.

Biletul cu meciurile de miercuri din Liga Campionilor
Biletul cu meciurile de miercuri din Liga Campionilor

Din cele 8 meciuri selectate am obținut o cotă de 117, iar cu miza de 50 de lei puteți obține un câștig de aproape 6.500 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate miercuri în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT