ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Vrem primele de joc! Am muncit în acest sezon”

Paul Batin a marcat golul victoriei pentru FC Botoşani în partida cu Viitorul şi face apel la conducerea clubului să achite primele de joc. “Ne-am pregătit pentru acest meci foarte bine şi...
Autor: Răzvan Scarlat | 05.12.2014 | 22:43
“Vrem primele de joc! Am muncit în acest sezon”
Cristian Danci,Florin Tanase

Paul Batin a marcat golul victoriei pentru FC Botoşani în partida cu Viitorul şi face apel la conducerea clubului să achite primele de joc. “Ne-am pregătit pentru acest meci foarte bine şi este foarte important că am obţinut victoria. Ne-am dorit mai mult cele trei puncte. De mîine începe vacanţa şi sper să ne bucurăm de ea. Terenul sintetic nu este pe placul meu. Ne dorim să avem linişte şi să pregătim în linişte returul. Sper ca oficialii clubului să aibă grijă de noi din punct de vedere financiar pentru că vin Sărbătorile şi am muncit în acest sezon. Mă bucură debutul lui Ianis, sper să aibă cît mai multe meciuri reuşite”, a spus Batin.

ADVERTISEMENT

La rîndul său, antrenorul lui FC Botoşani, Leo Grozavu a declarat: “Îmi felicit băieţii pentru atitudinea pe care au avut-o în joc. Vreau să felicit echipa Viitorul, în special pe Gică Hagi pentru tot ceea ce face aici. Mizam pe faptul că în ultimele 20 de minute jucătorii Viitorului vor ceda. Sînt jucători lipsiţi de experienţă. Îmi felicit băieţii pentru felul în care au jucat în acest tur de campionat. Ne aşteaptă un retur greu, nu este totul terminat. Aşteptăm primele! Avem în plan să ne întărim cu mai mulţi jucători. Mi-aş dori ca toţi jucătorii să rămînă, dar depinde de ofertele pe care clubul le va avea pentru ei. Îl cunosc pe Ianis de cînd avea 13,14 ani, îmi pare rău că a debutat cu o înfrîngere. Are un viitor mare în faţă”. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!