Sport

”Vrem să ajungem în finală”. Antrenorul lui FCU Craiova are obiective mari în Cupa României Betano

FCU Craiova a remizat cu Dinamo, 1-1, în prima etapă din Cupa României Betano.
27.09.2023 | 00:47
Vrem sa ajungem in finala Antrenorul lui FCU Craiova are obiective mari in Cupa Romaniei Betano
Concluziile antrenorului lui FCU Craiova după remiza cu Dinamo. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La finalul meciului, antrenorul lui FCU Craiova a anunțat că echipa lui va lua în serios competiția. Paul Răducan vrea să câștige trofeul în acest sezon.

FCU Craiova vrea să câștige Cupa României Betano

Paul Răducan a analizat meciul echipei sale, spunând că prima repriză nu a fost cea mai buni, însă după pauză a reușit să își recapaciteze elevii.

ADVERTISEMENT

El a spus că meciurile cu Dinamo sunt mereu spectaculoase. Crede că, după repriza a doua, echipa lui ar fi avut șanse de victorie.

Legat de obiective, el își propune să câștige Cupa României Betano în acest sezon. Se concentrează însă și la campionat și anunță că vrea trei puncte din meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Un meci între Dinamo și Craiova mereu a fost un derby. În prima repriză, adversarii noștri au avut un joc sensibil mai bun. La pauză am reglat situația prin unele schimbări, iar în repriza a doua cred că puteam să și câștigăm. A fost un rezultat de egalitate, care reflectă realitatea. 

La pauză le-am zis că se poate și am făcut două schimbări. În partea dreaptă a coborât Negru și a reglat situația pe banda dreaptă, iar la mijlocul terenului a reintrat Achim pentru acumula o ușoară oboseală.

ADVERTISEMENT

Cupa României este un trofeu și ne-ar onora să câștigăm. Vom lupta până la capăt cu toată seriozitatea și sunt convins că vom merge până la capăt. 

Am vrea să ajungem în finală, cine nu ar vrea să ajungă în finala unui trofeu național? Sigur, până atunci mai este cale lungă. trebuie să acordăm foarte mare atenție acestei competiții.

ADVERTISEMENT

În joc sunt cele 3 puncte puse de care avem nevoie. Etapa următoare cu CFR Cluj vom fi la dublu din punct de vedere al motivației. Nu vrem să pierdem. Sunt convins că împreună vom reuși un rezultat pozitiv la Cluj”, a conchis Răducan.

FCU Craiova și Dinamo fac parte din grupa C a Cupei României Betano, alături de alte patru cluburi, prim-divizionarele Oțelul Galați și FCSB, respectiv FC Bihor și FC Zalău din ligile inferioare. Zalău și FCSB sunt adversarii oltenilor, în timp ce Dinamo va mai juca cu FC Bihor și Oțelul.

ADVERTISEMENT