Sport

Vrem să începem luna cadourilor în forță! 50.000 de euro pentru niște Sărbători de vis!

Ultimul weekend din noiembrie ne aduce un program doldora de evenimente fotbalistice. Încercăm să profităm și alcătuim încă de azi un bilet-bombă pe trei zile
26.11.2021 | 10:48
Vrem sa incepem luna cadourilor in forta 50000 de euro pentru niste Sarbatori de vis
Biletul - bombă de 50.000 de euro ne face Sărbătorile frumoase!
ADVERTISEMENT

Așa cum v-am obișnuit în ultima perioadă, dacă este vineri, este biletul de weeekend! Avem meciuri interesante, dar și o ofertă specială de la SUPERBET, care merită încercată. Din multitudinea de partide din finalul de săptămână, am selecționat 18, distribuite astfel: 4 dispute azi, 6 mâine și restul de 8 jocuri, duminică.

Debutăm pe biletul câștigător cu un pont de la Istanbul!

Începem seria recomandărilor cu un meci din Turcia. Istanbul Basaksehir trece printr-o formă incredibilă în Superlig. Are o serie de victorii în care a marcat minim două goluri, iar noi vom miza pe acest pronostic și în duelul de azi.

ADVERTISEMENT

Dacă este vineri, de pe bilet nu poate lipsi Austria 2. Un meci de 3+ (Lafnitz – FC Juniors) și o prestație concludentă a gazdelor în Wacker Innsbruck – Austria Viena (am.) sunt alegerile noastre, iar ziua o închidem cu un pariu curajos. Lidera surprinzătoare din Belgia, Saint Gilloise, are un meci relativ ușor acasă cu Leuven și sperăm ca gazdele să marcheze măcar o dată în ambele reprize, pentru o cotă foarte bună, 1,8.

Sâmbătă începem devreme, cu un 1 solist ce pare să se contureze lejer la meciul din 2 Bundesliga, Schalke – Sandhausen. Gazdele au nevoie de 3 puncte pentru a ține aproape de locurile de promovare, oaspeții sunt în coada clasamentului, cu șanse mari de retrogradare în acest sezon. Din Germania ne mutăm în peninsula Scandinavă și culegem două meciuri de 3+ din Novegia 2, acolo unde campionatul este pe sfârșite, iar unele echipe sunt relaxate, fără niciun obiectiv.

ADVERTISEMENT

Din Premier League, nu putem rata victoria lui Liverpool, acasă cu Southampton, iar de la 19.00 revenim în Norvegia, de această dată în prima ligă pentru a bifa un G2+ la meciul Lillestrom – Stromsgodset.

Sperăm să închidem ziua cu o victorie facilă a campioanei Inter, acasă la modesta, dar ambițioasa Venezia.

ADVERTISEMENT

Meciurile de neratat din Danemarca ne fac câștigul mai frumos!

Duminică la prânz avem un alt solist din Germania 2. Hamburg trebuie să bată în fața lanternei Ingolstadt. Este derby mare în Elveția, și ne bazăm că ambele echipe vor marca în disputa dintre Zurich, liderul la zi în clasament și campioana en-titre Young Boys Berna.

De la ora 16 punctăm cu două meciuri din top 5 campionate. După victoria spectaculoasă de la Madrid, cu Atletico, Milan are moral bun acasă cu Sassuolo, iar Monaco – Strasbourg pare un duel de goluri, cu o cotă superbă la 3+, 1.83.

ADVERTISEMENT

În Danemarca, Brondby și-a revenit și, chiar dacă va avea o misiune complicată în fața revelației Randers, are forța de a nu pierde acasă, într-un meci în care se vor marca de la două goluri în sus. Tot în Danemarca este derby la Aalborg, acolo unde vine titrata Copenhaga. Ne așteptăm ca ambele echipe să marcheze, într-un duel al celor mai în formă echipe ale campionatului în acest moment.

Victoria târzie de la Genoa a scos-o din criză pe Roma. Trupa lui Mourinho a confirmat perioada bună aseară, după 4-0 acasă cu Zorya în Conference League, iar ”giallo-rossi” au forța de a marca minim două goluri, acasă cu Torino.

Ne lăsăm un singur meci pe seară, de la ora 22, sperând ca Antwerp și Oostende să producă goluri și spectacol și să ne închidă în stil mare biletul bombă.

Așadar, din 18 meciuri am făcut o cotă de aprope 4.000 pe care am plasat-o deja cu 40 de lei  (4 bilete x 10 lei), pentru un câștig fabulos de 50.000 de euro! Poți juca și tu biletul sau te poți inspira din recomandările noastre. Totodată, nu uita nici de oferta specială de la SUPERBET, din această lună! 

Cu doar 40 de lei putem câștiga 50.000 de euro!

Cu doar 40 de lei putem câștiga 50.000 de euro!
Cu doar 40 de lei putem câștiga 50.000 de euro!
ADVERTISEMENT