News
notix pixel id

Vreme de COŞMAR în ţară. Accidente în lanţ, copaci rupţi, sate fără curent, trenuri întîrziate

Imagini de iarnă veritabilă în judeţul Suceava, nu doar în zona de munte a judeţului. A nins abundent, iar stratul de zăpadă trece de 15 centimetri. S-au impus deja restricţii de circulaţie...
12.10.2015 | 09:25
Vreme de COŞMAR în ţară. Accidente în lanţ, copaci rupţi, sate fără curent, trenuri întîrziate
ADVERTISEMENT

Imagini de iarnă veritabilă în judeţul Suceava, nu doar în zona de munte a judeţului. A nins abundent, iar stratul de zăpadă trece de 15 centimetri. S-au impus deja restricţii de circulaţie pe unele porţiuni de drum.

Mai mulţi şoferi care nu şi-au echipat maşinile cu anvelope de iarnă au făcut accidente sau au alunecat cu maşina în afara carosabilului din cauza poleiului. În localitatea Dănila, trei autoturisme s-au ciocnit după ce un şofer nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpada. Un copil de 13 ani a fost rănit.

“Am identificat trei maşini, toate avariate. Accidentul s-a produs din cauza neadaptării la condiţiile de drum. Din accident a rezultat vătămarea unui copil care se afla pe bancheta din spate”, au declarat reprezentanţii poliţiei.

ADVERTISEMENT

Mai mulţi copaci au căzut pe carosabil, iar pe Drumul Naţional 17, la Ilişeşti, traficul a fost blocat zeci de minute după ce un copac a căzut peste un fir electric şi a rămas agăţat de-a lungul drumului.

Zeci de localităţi au rămas în beznă. Echipele de la compania de electricitate lucrează pentru a remedia problemele. Mai mult, numeroase trenuri au avut întârzieri şi de peste 100 minute, după ce copacii au căzut pe liniile de cale ferată.

ADVERTISEMENT

Sursă: romaniatv.net

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri