Vremea este perfectă pentru fotbal la Reykjavik, cu două ore înainte de meci: 7 grade Celsius!

Corespondență din Islanda
Cristi Coste - Reykjavik   
în Echipa nationala
08/10/2020, 19:53
Vremea este perfectă pentru fotbal la Reykjavik, cu două ore înainte de meci: 7 grade Celsius! Corespondență din Islanda
Vremea este perfecta pentru fotbal la Reykjavik, cu doua ore inainte de meci: 7 grade Celsius!

Mai sunt două ore până la marele meci cu Islanda, de care depinde calificarea naţionalei României la EURO 2021, dar să nu uităm că ne aşteaptă un meci extrem de dificil.

Vremea ţine cu naţionala României, spre deosebire de ultimul meci al naţionalei din Islanda, despre care Bogdan Stelea a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.

Cu două ore înainte de meci, atmosfera în capitala Islandei este foarte plăcută, iar temperatura este nu mai bună pentru fotbal: 7 grade Celsius, fără vânt sau şanse de ploaie:

Tricolorii au noroc de vreme buna la Reykjavik. 7 grade la ora partidei.
Tricolorii au noroc de vreme buna la Reykjavik. 7 grade la ora partidei.

Brigada de arbitri şi jucătorii Islandei au ieşit la inspectarea terenului

Jucatorii Islandei au iesit sa inspecteze terenul. Toti poarta masti.
Jucatorii Islandei au iesit sa inspecteze terenul. Toti poarta masti.

Brigada de arbitri din Slovenia, cu care FANATIK s-a întâlnit încă din aeroport, la testul COVID, au fost primi care au inspectat terenul:

Brigada de arbitri din Slovenia, condusa de Skomina.
Brigada de arbitri din Slovenia, condusa de Skomina.

La centru va conduce partida arbitrul sloven Damir Skomina (44 ani), cel care a oficiat la România-Polonia 0-3 în 2016, meci din preliminariile CM 2018, dar şi înfrângerea istorică a Barcelonei cu Bayern. Islanda – România va beneficia de arbitraj VAR, sarcina revenindu-i spaniolului Juan Martinez Munuera, ajutat de Slavko Vincici din Slovenia.

Centralul sloven, Damir Skomina este un arbitru cu mare experienţă, care a arbitrat finala Ligii Campionilor din 2019, dar şi multe alte meciuri internaţionale importante.

Peisaje superbe către munţii arhaici ai Islandei, chiar de pe arena Laugardalsvöllur din Reykjavik

Naţionala României are parte de o vreme decentă pentru această perioadă în Islanda, iar elevii lui Rădoi vor putea să îşi desfăşoare fără probleme jocul combinativ, deoarece gazonul se află în condiţii impecabile, nu este ud, deşi a plouat cu două zile înainte de meci.

Atmosfera este foarte linistita in jurul stadionului cu mai putin de doua ore inainte de meci.
Atmosfera este foarte linistita in jurul stadionului cu mai putin de doua ore inainte de meci.

Locuitorii capitalei islandeze şi autorităţile sunt foarte panicate de ultimele cifre de infectări cu coronavirus, deşi Islanda are doar 3000 de cazuri, mai puţin decât a avut România la ultima raportare, iar meciul pare că a căzut cumva pe plan secund.

Un islandez îşi plimbă câinele liniştit, în parcul de lângă stadion:

Un islandez isi plimba linistit cainele in parcul de langa stadion.
Un islandez isi plimba linistit cainele in parcul de langa stadion.

Primul meci al echipei naţionale cu VAR

Cu o zi înainte de meci, FANATIK a surprins ultimele pregătiri înainte de meci, tabela, instalaţia de nocturnă şi instalaţia VAR, fiind pregătite şi verificate pentru meciul din această seară.

Meciul din Islanda va fi primul pentru naţionala lui Rădoi, în care echipa noastră va beneficia de asistenţa VAR, iar tricolorii au fost instruiţi de la Bucureşti în acest sens.

În acest context, tricolorii au primit înainte de plecarea în Islanda, vizita lui Augustus Constantin, membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor.Acesta le-a prezentat jucătorilor diferite faze de joc și le-a explicat modul în care sunt judecate posibilele infracțiuni, în principal în interiorul careului de pedeapsă, conform noilor reglementări

Mirel Rădoi va trimite în meciul cu Islanda următorul 11:

Tătărușanu – Manea, Burcă, Bălaşa, Camora – Crețu, Stanciu – Deac, Maxim, Mitriță – Alibec.

 


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,57 este cota pentru ”X2” la meciul Islanda-România. Vezi aici toate cotele!

Închide ×