News

Vremea produce pagube în Capitală. Copaci căzuți peste mașini și linii STB deviate din cauza acumulărilor de apă

Ploaia a produs pagube în Capitală. Mai multe linii STB au fost deviate din cauza acumulării de apă pe carosabil, iar câțiva copaci au căzut peste mașinile șoferilor.
18.05.2022 | 11:22
Vremea produce pagube in Capitala Copaci cazuti peste masini si linii STB deviate din cauza acumularilor de apa
Ploaia a făcut ravagii în Capitală. Sursa foto: News.ro/colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vremea ploioasă din Capitală a produs pagube încă de la primele ore ale zilei de miercuri. Mai multe linii STB au fost deviate, din cauza acumulării de apă, situație care a pus în dificultate traficul.

Inundații și copaci căzuți peste mașinile șoferilor în Capitală, din cauza ploii torențiale

Mai mult, au fost șoferi care și-au găsit mașinile avariate, după ce copacii au căzut peste autovehiculele lor, transmite ISU București-Ilfov, într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

”Pana la ora 09.00, ISUBIF a actionat in Municipiul Bucuresti pentru 12 situatii de urgenta, 1 acumulare de apa pe carosabil si 11 copaci cazuti (7 pe auto, 4 pe strada).

In judetul Ilfov s-a actionat pentru 2 situatii de urgenta: 1 acumulare de apa si 1 copac cazut”, au informat reprezentanții ISU.

ADVERTISEMENT

Pompierii au intervenit acolo unde a fost nevoie, inclusiv în curțile oamenilor unde s-au produs inundații.

”Situații gestionate: Aleea Ucea copac cazut pe autoturism. Str. Mărăști, Bragadiru, acumulare de apa in curte; Bd. Tineretului, acumulare de apa pe carosabil, trei autoturisme blocate.

ADVERTISEMENT

Doua au fost extrase de către pompieri; Str. Mărgelelor – copac pe autoturism; Str Huedin – copac pe autoturism; Str. Principala Cernica – copac pe autoturism, Calea Griviței- copac cazut pe patru auto, Str. Mohorului copac căzut pe un auto. Strada blocata, Str. Gruiu Argeșului- copac cazut pe autoturism”, a mai informat ISU București-Ilfov.

Și Primăria Capitalei a semnalat existența inundațiilor din București, produse în urma vremii nefavorabile.

ADVERTISEMENT

”Noaptea trecută și predominant în cursul dimineții de 18.05.2022, a avut loc un eveniment pluvial, semnificativ din punct de vedere al cantităților de precipitații descărcate pe suprafața Municipiului București, care a avut o distribuție relativ uniformă”, a reacționat și Primăria Capitalei.

Care va fi starea vremii în continuare în Capitală

ANM nu are vești prea bune. Pe tot parcursul zilei de miercuri vremea va fi instabilă, cu ploaie pe alocuri și vânt.

”Vremea se va răci accentuat devenind rece pentru această dată. Nebulozitatea va fi persistentă în prima parte a zilei când temporar va mai ploua, iar vântul va prezenta intensificări cu viteze de 45…50 km/h.

După-amiaza și seara cerul va fi temporar noros, iar vântul va slăbi din intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, a precizat ANM.

ADVERTISEMENT