Vremea se schimbă din nou. Prognoza meteo pînă de Sfînta Maria

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
14/08/2016, 00:02
Vremea se schimbă din nou. Prognoza meteo pînă de Sfînta Maria

Weekendul începe cu mai puţine ploi decât vineri, dar temperaturile vor fi mai scăzute decât în mod normal în această perioadă. Începând de duminică, vremea se va încălzi uşor, astfel că de Sfânta Maria vom avea soare şi multe grade în termometre în zona de sud a ţării. În celelalte regiuni, însă, vor reveni ploile.

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitaţiilor, dar va fi răcoroasă pentru această dată din an, în special dimineaţa şi noaptea, deşi valorile termice diurne vor marca o creştere. În cursul zilei, în regiunile sudice şi centrale, dar numai izolat şi trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice şi pe crestele montane, cu viteze ce vor atinge trecător şi pe spaţii mici, în special pe litoral, 50…60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade în depresiuni şi 25…26 de grade în sud şi vest, izolat mai ridicate în Lunca Dunării spre 27 de grade, potrivit Realitatea TV.

În Capitală, tot răcoare pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade. La munte, vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitaţiilor, dar va fi răcoroasă pentru această perioadă, în special dimineaţa şi noaptea, deşi valorile termice diurne vor marca o creştere faţă de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, când pe arii restrânse vor fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×