Fanatik Show

“Îmi dădea 600.000€ pentru blat, dar după ce lua titlul”

Ioan Niculae, finanţatorul echipei Astra Giurgiu, a dezvăluit la FANATIK SHOW, pe EtnoTV, modalitatea de plată a celor 600 de mii de euro pe care Adrian Porumboiu i-ar fi promis pentru ca Vasluiul...
25.11.2013 | 22:23
Imi dadea 600000E pentru blat dar dupa ce lua titlul

Ioan Niculae, finanţatorul echipei Astra Giurgiu, a dezvăluit la FANATIK SHOW, pe EtnoTV, modalitatea de plată a celor 600 de mii de euro pe care Adrian Porumboiu i-ar fi promis pentru ca Vasluiul să cîştige meciul direct cu giurgiuvenii.

“Sînt mii de oameni care sînt victimele lui Porumboiu, nu e el victimă. A dat o grămadă de ţepe! O companie multinaţională care i-a finanţat cultura de rapiţă, iar el nu a mai dat banii! E vorba de milioane de euro. Porumboiu minte cu nonşalanţă, a uitat să-mi plătească mii de tone de benzină. În fotbal, practicile au fost şi mai urîte. Cei 600 de mii de euro voia să mi-i dea după ce cîştiga campionatul, era o păcăleală şi tentativa asta de blat! El vroia să cumpere campionatul cu banii pe care îi lua în viitor”, a tunat Ioan Niculae.

Finanţatorul giurgiuvenilor a luat foc şi pentru că LPF a decis, total inexplicabil, să aglomereze acest final de an, în care ar urma să se joace etape pînă aproape de Crăciun. “Nu mi se pare normal să joc două meciuri decisive cu Steaua pentru titlul de campioană  în trei zile, dar nu am ce face. Nici măcar nu m-a întrebat cineva dacă vrem sau nu vrem. Gino nu are nici o vină, televiziunile sînt de vină. Preşedintele LPF a încercat să schimbe!”,  a mai declarat Niculae.

Patronul Astrei nu s-a abţinut să n-o înţepe pe Steaua, rivala la titlu. “Mi s-a părut ceva ciudat că acel fundaş (n.r. – Paraskevas, de la Pandurii) a lăsat capul jos chiar dacă îi era uşor să o respingă. Sînt emotivi arbitrii cînd sînt delegaţi la meciurile Stelei!”, a dezvăluit Niculae.

VEZI VIDEO

 

“Un director de la o firmă de-a lui mi-a dat un pumn!”

Adrian Porumboiu a intervenit ulterior la FANATIK SHOW, pe EtnoTV, promiţînd că, dacă cineva dovedeşte că el ar fi avut o singură tentativă de blat, se sinucide în public! Porumboiu l-a catalogat pe Ioan Niculae, patronul Astrei, un “securist” şi “măscărici”.

“Acest miliardar s-a făcut de rîs că nu a avut bani să plătească marfa, rapiţa. M-a confundat cu statul! Am luat îngrăşăminte de la el de două milioane de euro, cum nu am mai făcut nici o afacere? Mă arată cu degetul un securist care a furat şi cu stînga, şi cu dreapta? La Astra – Vaslui, un director de la InterAgro mi-a dat un pumn şi l-am sunat pe Niculae şi i-am zis că nu are cum să se întîmple asta şi el şi-a cerut scuze. El discută cu mine de caracter, cînd el a ţepuit oameni importanţi din ţara asta! Să nu mă provoace acest măscărici că nu îmi e frică! Nu are judecată să facă astfel de afirmaţii. Este o glumă proastă! A furat cît nu poate să ducă două Românii! Mi-aş face harakiri dacă aş face un blat sau m-aş duce la o echipă să propun aşa ceva!”, a “tunat” omul de afaceri moldovean.

“Decît să-l las să scape, mai bine mă atîrn de un stîlp”

Finanţatorul vasluian şi-a continua “recitalul” la adresa rivalului său din Liga I, Porumboiu anunţîndu-l pe Niculae că avocaţii săi au început demersurile pentru ca cei doi să se întîlnească în instanţă.  “L-am înţeles că are probleme grave, că e tulburat, dar nu poţi spune asemenea minciuni. Nu am crezut că cineva poate să inventeze asemenea mizerii şi măgării, nu m-am gîndit că poate fi aşa mizerabil. Marele miliardar face plonjoane şi dă cu capul în stîlp pentru 5000 de euro! A cumpărat cu doi poli toate combinatele din România! Îl dau în judecată, avocaţii deja s-au apucat de treabă. Merg pînă în pînzele albe! Dacă e adevărat că i-am cerut să se dea la o parte să cîştige Vaslui, îmi fac harakiri în public. Decît să îl las pe Niculae să scape, mai bine mă atîrn de cel mai înalt stîlp! Niculae e plevuşcă pentru mine, ce credibilitate are pentru România?”, a încheiat Porumboiu la FANATIK SHOW.

VEZI VIDEO