Life

Vulpița a recunoscut tot! Și-a înșelat soțul. Cine este amantul și care a fost reacția lui Viorel

01.07.2020 | 21:13
Vulpita a recunoscut tot Sia inselat sotul Cine este amantul si care a fost reactia lui Viorel
ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru a recunoscut că și-a înșelat soțul. Anunțul a fost făcut la Acces Direct și toată lumea a fost surprinsă. Viorel, afalt și el în platoul emisiunii, a luat foc.

Se pare că, Vulpița a început o relație cu un alt bărbat din București, fără ca soțul ei, Viorel, să știe. Femeia a dezvăluit tot în emsiunea prezentată de Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT

Mărturisirea Vulpiței vine după ce Viorel a amenințat-o, cu o zi înainte, că își va găsi altă femeie, dacă ea nu se va întoarce acasă la el și nu vor continua să fie o familie adevărată.

Răsturnare de situație în familia Stegaru. Vulpița l-a înșelat pe Viorel

Viorel Stegaru este foc și pară de când a aflat că mama fetiței lui l-a înșelat, după cum reiese chiar din declarațiile Vulpiței. Bărbatul o rugase, cu o zi înaiinte, să se întoarcă acasă și să încerce să fie o familie pentru copilul lor.

ADVERTISEMENT

Acum, Veronica Stegaru i-a mărturisit că are deja o altă relație cu un bărbat din București.

“Și eu am pe altul. Și eu vorbesc cu altul la telefon. E de aici din București”, a spus Vulpița în direct la Acces Direct.

Viorel nu a rămas dator și i-a spus Vulpiței că nu o va mai primi acasă.

“Dacă e de aici, tu de ce mai vii la mine la apartament. De azi înainte, nu mai ai ce căuta la apartament, gata! Să vedem, nu pot să fac așa ceva până nu te văd pe tine acasă.

ADVERTISEMENT

Dacă te văd cu bagajul, atunci aduc fata, dacă nu, nu””, a reacționat Viorel Stegaru, după ce a aflat că soția lui îi este infidelă.