Life

Vulpița de la Acces Direct împlinește 23 de ani. Cum își aniversează ziua de naștere Veronica Stegaru

Vulpița de la Acces Direct își sărbătorește ziua de naștere. Împlinește 23 de ani, dar nu va mai da o petrecere mare așa cum s-a întâmplat anul trecut.
15.11.2021 | 12:04
Vulpita de la Acces Direct implineste 23 de ani Cum isi aniverseaza ziua de nastere Veronica Stegaru
ADVERTISEMENT

Petrecere restrânsă în familia Veronicăi Stegaru. Vulpița de la Acces Direct împlinește 23 de ani.

Anul trecut a fost petrecere mare, Viorel invitând o mulțime de persoane.

Se pare că anul acesta, Veronica Stegaru a decis să-și petreacă ziua în liniște, acasă la Blăgești.

ADVERTISEMENT

Vulpița de la Acces Direct împlinește 23 de ani. Cum își aniversează ziua de naștere Veronica Stegaru

Toată lumea probabil și-o amintește pe Vulpița. Veronica și Viorel Stegaru au devenit cunoscuți după ce au apărut la Acces Direct. Timp de mai multe luni, aceștia au și-au expus viața la televizor și au spus diferite povești.

Veronica a apărut în ultima perioadă din ce în ce mai rar și nu mai este foarte activă nici pe rețelele de socializare, unde este în continuare urmărită de destul de multe persoane.

ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru împlinește astăzi 23 de ani. Se pare că nu va fi nicio petrecere, aceasta preferând să sărbătorească alături de familie în satul natal, Blăgești.

Anul trecut, Viorel a invitat o mulțime de persoane.

Veronica Stegaru, mamă pentru a doua oară

Vulpița a devenit mămică pentru a doua oară în primăvara acestui an. Aceasta a adus pe lume un băiețel. De atunci tânăra aproape a dispărut de pe rețelele de socializare, dedicându-și probabil tot timpul celor doi copii. Cei doi mai au o fetiță în vârstă de 4 ani, Maria.

ADVERTISEMENT

Soția lui Viorel Stegaru a postat în luna septembrie prima fotografie după luni bune. Aceasta a ținut să-și anunțe fanii că toți patru sunt bine. Postarea a adunat rapid zeci de aprecieri.

Veronica și Viorel au devenit cunoscuți după ce au apărut în cadrul emisiunii Acces Direct. Inițial, povestea fetei a impresionat, doar că nu mult după aceea s-a aflat că mințise. Cuplul a apărut timp de mai bine de 8 luni la televizor cu diferite povești. La momentul respectiv au avut grave probleme în căsnicie, dar în final s-au împăcat și s-au întors acasă în satul natal.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare surpriză a venit în momentul în care Vulpița a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. O perioadă, femeia a fost aspru criticată, mulți spunând că își neglijează fetița în vârstă de 4 ani.

ADVERTISEMENT