Life

Dezvăluiri de ultimă oră! Vulpița, acuzații grave despre infectarea cu noul coronavirus: ”Ați primit bani să …”

03.08.2020 | 14:08
Dezvaluiri de ultima ora Vulpita acuzatii grave despre infectarea cu noul coronavirus Ati primit bani sa
ADVERTISEMENT

Vulpița se află în izolare, după ce a fost depistată cu noul coronavirus. Tânăra din Blegești și soțul ei, Viorel Stegaru, sunt asimptomatici, însă stau izolați pentru a nu infecta și alte persoane.

Chiar și așa, mai multe persoane din echipa Acces Direct ar fi contactat COVID-19. Emisiunea de la Antena 1 s-a suspendat pentru câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Vulpița a făcut noi declarații din izolare pe Instagram.

Vulpița, despre coronavirus, din izolare

Live-urile și discuțiile pe Instagram au ținut-o pe Vulpița în priză, mai ales că în perioada aceasta a fost nevoită să renunțe la interacțiune, după ce a fost depistată cu noul coronavirus. Astfel, ea și Viorel s-au bcurat de o mică mini vacanță, însă tot au intrat în direct la Acces Direct.

Și pentru că emisiunea este suspendată pentru o perioadă, Vulpița face declarații pe internet, unde își ține cei două sute de mii de fani la curent cu starea ei de sănătate.

ADVERTISEMENT

„ Mai avem câteva zile din perioada de izolare. Ne simțim bine. Sănătate tuturor!”, a scris Vulpița peInstagram.

Comentariile fanilor de pe internet au fost, majoritatea, răutăcioase, iar asta pentru că Vulpița este acuzată de oameni că nu are grijă de fiica sa pe care a lăsat-o în grija mamei sale în satul natal.

ADVERTISEMENT

„ Cred ca v-au dat bani ăștia de la Acces Direct. Ca să spuneți că aveți corona. Dar de fapt nu aveți nimic.”, au menționat admiratorii Veronicăi Stegaru.