Life

Vulpița, apariție de excepție în online. Și-a scos la înaintare burtica de gravidă

12.12.2020 | 11:09
Vulpița, apariție de excepție în online. Și-a scos la înaintare burtica de gravidă
Vulpița, apariție de excepție în online. Și-a scos la înaintare burtica de gravidă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vulpița și-a surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o apariție de excepție. Tânăra din Blăgești și-a etalat cu mândrie burtica de graviduță.

Cu ocazia postării unui nou videoclip pe YouTube, Veronica Stegaru a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, spunându-le fanilor să îi urmărească cel mai recent vlog.

Vulpița este foarte activă pe rețelele de socializare, având peste 200.000 de urmăritori care așteaptă cu nerăbdare fotografiile și videoclipurile pe care tânăra le postează zilnic.

ADVERTISEMENT

Vulpița și-a scos la înaintare burtica de gravidă pe rețelele de socializare

După ce au lipsit pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, Vulpița și Viorel Stegaru au revenit în forță pe micile ecrane și au venit cu noi vești pentru telespectatori.

Acum, odată cu reîntoarcerea lor în televiziune, cei doi soți din Blăgești au venit cu o nouă veste surprinzătoare. Cuplul a declarat că așteaptă un copil, Veronica Stegaru fiind însărcinată pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Viorel și Veronica au dezvăluit și sexul copilului. Se pare că cei doi vor avea un băiețel, care va fi botezat Radu Constantin, deoarece se va naște în jur de 21 mai, când se sărbătoresc Sfinții Împărați Constantin și Elena.

Cu toate acestea, Vulpița este în continuare activă pe rețelele de socializare și este implicată în diverse proiecte. Recent, tânăra a postat o fotografie pe pagina ei de Instagram, anunțând cel mai nou videoclip pe care l-a postat pe YouTube, etalându-și cu mândrie burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT

,,Ați văzut vlogul de pe YouTube?” a scris Veronica în dreptul imaginii din mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial)

Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 3 ani, pe nume Maria, care, în prezent, se află în grija părinților lui Viorel Stegaru, soțul Vulpiței, cu care cei doi tineri nu au o relație prea bună.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri